≫ 

Nema sumnje da imamo američku podršku za ukidanje taksi: Vučić o detaljima sastanka sa Pompeom

 ≫ 

Vučić je rekao da je Majk Pompeo želeo je da čuje šta je to što Srbija misli pre svega po pitanju rešavanju kosovskog problema.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zak
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Brane

    22. avgust 2019 | 10:06

    Ako SAD izvrše pritisak na Prištinu takse će vrlo brzo biti ukinute.

  • Драган

    21. avgust 2019 | 11:45

    Чудно је то господине Председниче .По вама сви су паметни само “људи у нашој земљи не воле да слушају о реалностима већ о митовима “ ????Шта су за вас митови ???Да не идемо много далеко у прошлост : Током деведесетих година албански терористи су убијали службена лица суверене државе у којој су живели и нису поштовали законе те државе нити плаћали порез , струју ,.....Нападали су своје комшије , палили им куће , летину ,отимали стоку и друге производе , убијали цивиле , све уз помоћ са стране укључујући и САД .САД са НАТО пактом (27 земаља ) изврше агресију на суверену државу без дозволе Уједињених Нација као међународног ауторитета признатог од свих држава света .Извршили су силна разарања по целој држави војних и цивилних објеката употребљавајући недозвољена средства (касетне бомбе , осиромашени уранијум ,....).Убили су неколико хиљада људи , војнике који су по својој обавези бранили земљу од стране инвазије ( што је апсолутно нормално свугде у свету ) цивиле жене старце Д Е Ц У ,.....и предали десет по сто територије суверене државе у руке терориста који су наставили интезивније терор који су радили пре окупације територије од стране САД и НАТО пакта .Убијали су кога су хтели и отимали здраве људе да би им вадили органе и продавали по свету и то уз знање и сагласност ОКУПАТОРА ,уништавали куће , цркве , манастире , летину , убијали децу , старце ,...... и ОКУПАТОР - који је дужан да то све заштити - ништа није учинио нити је пронашао ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ КРИВЦА !!! Господине Председниче да ли су ово ,каковикажете, МИТОВИ или најцрње чињенице у двадесет првом веку ???Такве ствари по свету још раде само Талибани и Исламски терористи .Да ли сте се усудили да саговорницима кажете ове ЧИЊЕНИЦЕ а не МИТОВЕ , и интересује ме њихов одговор ???Председниче не оптужујте свој народ без аргумената .

  • Jeretik

    21. avgust 2019 | 09:44

    Pompeo želi da čuje šta Srbija misli.Ovaj se uživio u ulogu Srbija to sam ja . Ono kada "dara prevrsi meru". Skroman i kulturan čovek bi rekao,Pompeo želi da čuje šta trenutna vlada Srbije misli. Jedino je utešno to što je njemu visok limit.Velik ne može postati ni pored svog otvarackog truda, čak ni veliki diktator, i tu je samo visoki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA