• 8

Poternica za Radoičićem poslednji u nizu pritisaka na srpski narod: Đurić o situaciji na KiM

- Činjenica da je ova informacija obelodanjena na dan raspisivanja vanrednih izbora na Kosovu i Metohiji daće ton čitavoj predizbornoj kampanji - naveo je Ðurić

  • 8

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić rekao je danas da je raspisivanje lokalne poternice za potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem poslednji u seriji pritisaka na srpski narod u pokrajini, i pokušaj da se politički delegitimizuje Srpska lista, čije je delovanje najveći trn u oku prištinskih separatista.

- Činjenica da je ova informacija obelodanjena na dan raspisivanja vanrednih izbora na Kosovu i Metohiji daće ton čitavoj predizbornoj kampanji, koja će očigledno biti takmičenje albanskih političkih aktera u šovinizmu i mržnji prema Srbima - naveo je Ðurić.

Kosovsko pravosuđe, kaže on, umesto da se bavi suzbijanjem verskog ekstremizma i dekonstrukcijom albanskih kriminalnih klanova, jedva čeka da po naredbi prištinskih kriminalnih bosova na sebe preuzme ulogu palice za političko razračunavanje.

- Prištinsko pravosuđe još jednom je na najflagrantniji način pokazalo da je instrument u rukama albanskih političkih i kriminalnih struktura, i da je oruđe za antipravni linč Srba - ističe Ðurić, navodi se u saopštenju Kancelarije za Kim.

Srbi na Kosovu i Metohiji će, uveren je on, i u predstojećem periodu, bez obzira na sve diverzije Prištine, ostati lojalni državi Srbiji i podržavati Srpsku listu kao najistrajnijeg garanta odbrane srpskih državnih i nacionalnih interesa u našoj južnoj pokrajini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • lav

    ČEKAJTE BRE VIDITE DA GA JE UJELA OSICA SAMO DA ISČUPA ŽALAC IZ OBRAZA. NIJE TO TEK TAKO STA STE SVI NAVALILI NA NJEGA

  • Sale1971

    Uhapsiti Radoičića, zašto ga štitite?

  • Priština

    Ako Radoičić nije kriv niti saradjuje sa Srpskim kriminalcima, zašto se ne javi Prištinskim vlastima??? Gospodja Ivanović ponavlja po stoti put da se pokojni Ivanović NIKADA nije plašio Albanaca niti je imao problema sa njima, jedino se plašio SRPSKIH KRIMINALACA SA KOSOVA!!!! Zašto ne ispitate Srpske kriminalce na Kosovu, a njih ima nekoliko hiljada????

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima