Nova britanska ambasadorka na Tviteru otkrila kada je prvi put boravila u srpskoj prestonici (FOTO)

Maklaud koja sada dolazi kao predstavnik Velike Britanije u Beogradu je prvi put bila još kao student

  • 6

Nova ambasadorka Velike Britanije u Srbiji Šan Maklaud preuzela je dužnost od bivšeg ambasadora Denisa Kifa, koji je na čelu ambasade bio od juna 2014. godine. Ambasadorka je, kako je obavestila, juče krenula na svoju novu dužnost, a o svojoj prvoj poseti prestonici javnost je obavestila na svom zvaničnom Tviter profilu.

Maklaud koja sada dolazi kao predstavnik Velike Britanije u Beogradu je prvi put bila još kao student.

- Juče sam vozom krenula na svoju novu dužnost kao ambasadorka Velike Britanije u Srbiju. Moja prva poseta Beogradu bila je još dok sam bila student putnik. Kampovala sam u malom šatoru i vidno sam radnosna jer sam se osvežila na gradskim fontanama - napisala je ambasadorka Maklaud na Tviteru, gde je stavila i svoju fotografiju iz studentskih dana.

Maklaud je u Srbiju došla sa dužnosti ambasadorke i šefice delegacije Velike Britanije u Organizaciji za Evropsku bezbednost i saradnju u Beču, koju obavlja od 2015. godine. Prethodno je, 2014. i 2015. godine bila kodirektor u Direktoratu za Istočnu Evropu i Centralnu Aziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avram

    28. avgust 2019 | 20:08

    Pih sto je ruzna ,u snu se ne snila .

  • Перагеније

    28. avgust 2019 | 21:13

    Типично енглески - дође туристички, и то као студент, а онда у амбасадорску резиденцију. Шпијунирање им је главни занат - батлери и детективи.

  • Putin R.S

    28. avgust 2019 | 21:44

    Pogledajte na sta lici ova zena ambasador jedne bogate drzave?? Kako ih bre nije sramota da posalju ovakvu spodobu negde da ih predstavlja??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA