Osnaživanje veza između građana Srbije i SAD: Mirović se sastao sa Skatom (FOTO)

- Nastavljamo saradnju, posebno u oblastima turizma, poljoprivrede, kao i u povezivanju mladih putem sporta i naših univerziteta - saopšteno je iz Pokrajinske vlade

  • 8

Predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat ocenili su danas su da je u proteklom periodu urađeno mnogo na osnaživanju veza između građana Srbije i Sjedinjenih Država.

- Nastavljamo saradnju, posebno u oblastima turizma, poljoprivrede, kao i u povezivanju mladih putem sporta i naših univerziteta - kazao je Mirović, saopšteno je iz Pokrajinske vlade.

Pokrajinska vlada, dodao je Mirović podržaće realizaciju filmskog projekta o operaciji "Halijard“, najvećoj akciji spasavanja američkih pilota u Drugom svetskom ratu, a koja je izvedena u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

- Veoma smo zadovoljni saradnjom sa AP Vojvodinom, naši privrednici uspešno posluju u vašoj pokrajini - kazao je ambasador Skat, istakvši da je Američki kutak u Novom Sadu jedan od najaktivnijih.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    29. avgust 2019 | 17:24

    Ne navlacite jade da nas ponovo bombarduju daleko im kuca bila.

  • Milorad Vujicic

    29. avgust 2019 | 18:27

    Jednostavno amerika nek se kupi u pi..u mater..u.Zlo koje su napravili nad Srbima nece se nikad zaboraviti.

  • febo

    29. avgust 2019 | 18:16

    Neka hvala,nemojte za nase dobro,ko boga vas molim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA