≫ 

Kolinda udarala pesnicom o sto: Pominjala srpski tenk i Vukovar (FOTO)

 ≫ 

Nesvakidašnji nastup Kolinde Grabar Kitarović na hrvatskom Javnom servisu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srb
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milorad Vujicic

    03. septembar 2019 | 17:53

    RUSKE I KINESKE VOJNE BAZE SA NAJJACIM NUKLEARNIM POTENCIJALOM HITNO, H I T N O.

  • Dale

    01. septembar 2019 | 13:06

    ... a da se Kitarović lepo evo ovde pojasni, slobodno joj prenisite, da više nikad hrvatska odnosno ustaška ruka neće stavljat srpske civile u koncentracione logore, uključujući i koncentracione logore za decu (ili pokrštavat u katolike i progonit) ! I evo udaram ja šakom o sto, tvrdeći da jedini totalitarni režim u 20. veku je bila NDH! I to je činjenica, ne Jugoslavija, ne bilo koja Jugoslavija ili Srbija!!! Dakle, odajete počast ustašama, dopuštate misu u sred Zagreba Paveliću, izjednačavate civilne žrtve 2. svetskog rata i ustaše, ugoštavate, pa i orgijate uz Thompsonove pesme koji glorifikuje ustaštvo, vi ste ustaša! Dakle, ne ogradjujete se od nasilja nad srbima, radi glasova koje očekujete od tih istih uz obrazloženje, ne želite da delite hrvatsko društvo! OK np, dakle pretenzirate na društvo koje takvo nešto ili ignoriše ili podržava! Vučić te nije molio, nego te je zamolio da se držite činjenica, a ne stravstvenih prozivanja da je srpski narod imao nameru da izvrši agresiju na hrvate! Zna se da jedino etničko čišćenje je se dogodilo 95. I 250.000 srba je proterano u 2 dana (civila), a 3,000 je pobijeno dok su hiljade nestalih, najverovatnije pobijenih! A srbi zauzvrat će vas zvat ono što jeste, ustaše! Srami se!

  • Dale

    01. septembar 2019 | 12:51

    ... a da se Kitarović lepo evo ovde pojasni, slobodno joj prenisite, da više nikad hrvatska odnosno ustaška ruka neće stavljat sroske civile u koncentracione ligore, uključujući i koncentracione logore za decu! I evo udaram ja šakom o sto, tvrdeći da jedini totalitarni režim u 20. veku je bila NDH! I to je činjenica, ne Jugoslavija, ne bilo koja Jugoslavija ili Srbija!!! Dakle, odajete počast ustašama, dopuštate misu u sred Zagreba Paveliću, izjednačavate civilne žrtve 2. svetskog rata i ustaše, ugoštavate, pa i orgijate uz Thompsonove pesme koji glorifikuje ustaštvo, vi ste ustaša! Dakle, ne ogradjujete se od nasilja nad srbima, radi glasova koje očekujete od tih istih uz obrazloženje, ne želite da delite hrvatsko društvo! OK np, dakle pretenzirate na društvo koje takvo nešto ili ignoriše ili podržava! Vučić te nije molio, nego te je zamolio da se držite činjenica, a ne stravstvenih prozivanja da je srpski imao nameru da izvrši agresiju na hrvate! Zna se da jedino etničko čišćenje je se dogodilo 95. I 250.000 srba je proterano u 2 dana (civila), a 3,000 je pobijeno dok su hiljade nestalih, najverovatnije pobijenih! A srbi zauzvrat će vas zvat ono što jeste, ustaše Srami se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA