Iza bojkota se krije strah od neuspeha: Mihajlović o opoziciji

Najlakše je u životu skloniti se, ali morate da se borite za svoju politiku i za ono najbolje što možete da uradite u interesu građana Srbije - poručila je Mihajlović

  • 9
SRBIJA MORAVSKI AUTO-PUT Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da se iza bojkota izbora, koji je najavio deo opozicije, zapravo krije strah od potencijalno nepovoljnog rezultata po njih jer, kako je rekla, nemaju plan i program i šta da ponude građanima.

Mihajlović je u Batočini, odgovarajući na pitanja novinara, kazala da se opozicija nije pojavljivala na lokalnim izborima koji su se održavali u prethodnom periodu zato što ih, kako kaže, građani nisu hteli.

- I onda na kraju kažete - mi ćemo da bojkotujemo. Najlakše je u životu skloniti se, ali morate da se borite za svoju politiku i za ono najbolje što možete da uradite u interesu građana Srbije - poručila je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture prilikom obilaska radova na pruzi Kragujevac-Lapovo.

Ističe da se upravo u tome razlikuju SNS i aktuelna vlada od bilo koje druge, prethodne vlade.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    2. septembar 2019 | 13:00

    Posle 7 godina zatvorenosti medija (po izvestaju EU) pljuvanja i napadanja opozicije, gusenja svakog kritickog misljenja u srbiji oni hoce da im opozicija da legitimitet demokratske vlasti.

  • PETAR 1

    2. septembar 2019 | 12:39

    Gospodo ministarka na izbore izadje oko 50 % gradjana Srbije sa pravom glasa, a isto toliko ne, pa Vas pitam dali se gotovo pola gradjana boje neuspeha ili vas bojkotuju.

  • Djox

    2. septembar 2019 | 11:37

    Bolje puteve i mostove da obilazite,zar ne vidite da se sve sto dotaknete urusava? (nisam ni plav ni zut)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA