≫ 

Oliverova stranka na izbore izlazi sa Srpskom listom: "Srbima je potrebno jedinstvo"

Građanska inicijativa SDP je inicijativa kojom je do smrti rukovodio Oliver Ivanović, koji je ubijen ispred prostorija SDP u severnoj Mitrovici 16. januara 2018. godine

  • 4
Logo Građanska inicijativa SDP i Srpska lista Foto: Promo

Stranka ubijenog Olivera Ivanovića, Građanska inicijativa "Sloboda demokratija pravda",na predstojeće vanredne parlamentarne izbore 6. oktobra na Kosovu izaći će na listi "Srpska lista-Aleksandar Vučić".

- Srbima na Kosovu i Metohiji u ovim trenucima je preko potrebno jedinstvo, podrška države Srbije radi opstanka i očuvanja državnih i nacionalnih interesa - navodi se u saopštenju Građanske inicijative SDP, prenosi Kosovo onlajn.

Građanska inicijativa SDP je inicijativa kojom je do smrti rukovodio Oliver Ivanović, koji je ubijen ispred prostorija SDP u severnoj Mitrovici 16. januara 2018. godine.

Ksenija Božović navodi i da je razgovarala s Vučićem i da se nada da će zajedno rešavati probleme.

- Nama na Kosovu je potrebno jedinstvo i da pokušamo ovde da opstanemo i preživimo. Pre par dana sam razgovarala s Vučićem, pričali smo i o saslušanjima. Potvrdio je da će država stati iza nas. Nadamo se da će država da nam pomogne jer drugu državu nemamo, to smo govorili i dok je Oliver bio živ. Naša država je Srbija, ko god da je u vlasti mi to moramo da poštujemo - prenosi N1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA