"Vojska Kosova" u Albaniji vežba sa Crnogorcima, Hrvatima i Makedoncima: Evo šta je cilj (VIDEO)

U ovoj vežbi učestvuje 12 zemalja - Albanija, SAD, Velika Britanija, Nemačka, Italija, Turska, Hrvatska, Poljska, Bugarska, Crna Gora, tzv. Kosovo i Severna Makedonija

  • 55
Vojska Kosova u multinacionalnoj vežbi Foto: Printscreen/YT/Ministria e Mbrojtjes

Pripadnici tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga , odnosno "Vojske Kosova", među kojima je brigada za brzo reagovanje, pešadijski vod, terensko osoblje, komanda za doktrinu i obuku sa nadzornim posmatračima, pridružili su se vežbi "Albanin Effort19", koja se izvodi u vojnoj bazi u Biza u Albaniji.

U ovoj vežbi učestvuje 12 zemalja - Albanija, SAD, Velika Britanija, Nemačka, Italija, Turska, Hrvatska, Poljska, Bugarska, Crna Gora, tzv. Kosovo i Severna Makedonija.

KBS u zajedničkoj vežbi Vojna baza u Albaniji - Foto: Printscreen/YT Ministria e Mbrojtjes

Tzv. Kosovske bezbednosne snage u ovoj multinacionalnoj vežbi, imaju za cilj da povećaju saradnju sa partnerskim jedinicama, profesionalni razvoj i testiranje vojnih veština donošenja odluka u multinacionalnom okruženju, kako bi se testirale mogućnosti zajedničke intervencije u doba krize.

(Telegraf.rs/rtklive)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    9. septembar 2019 | 17:45

    KAKO SAM VEC STO PUTA PISAO -STVARA SE VOJSKA VELIKE ALBANIJE -OBUCAVA I NAORUZAVA UZ NATO BLAGOSLOV!!! SVE JE INTENZIVIRANO OD FEBRUARA PROSLE GODINE!!! NEMACKA JE NAJVECI DONATOR ORUZJA!!!!! BUCE TO ARMIJA OD 240HILJADA VOJNIKA-SPREMNIH ZA RAT NA BALKANU!!!!

  • Johan

    9. septembar 2019 | 17:25

    Čuj ove podguzne muve iz regiona kako su opasne.

  • Baja

    9. septembar 2019 | 18:00

    Lovacko drustvo,priprema za lov na fazane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA