Haradinaj opet provocira: "Iznenađujuće je što se žuri sa ukidanjem taksi"

Haradinaj kaže da ga ideja o reciprocitetu, koju pominju politički oponenti, zbunjuje

  • 11
Ramus Haradinaj Photo: Profimedia/AFP

Lider "Alijanse za budućnost Kosova" i kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija u koaliciji sa "Socijaldemokratskom partijom" Ramuš Haradinaj odbacio je ideju "o reciprocitetu"povezujući zahtev za ukidanje taksi sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, prenosi Koha.net.

Haradinaj kaže da ga ideja o reciprocitetu, koju pominju politički oponenti, zbunjuje, i dodaje da je malo iznenadujuće što se tako žuri sa ukidanjem taksi.

Prema njegovim rečima, svako ko dođe na vlast sa kartom taksi može da dobije priznanje Kosova od Beograda, navodi Kosovo on-lajn.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    10. septembar 2019 | 10:35

    Samo polako zivot je pred svima nama.

  • Rastko

    10. septembar 2019 | 10:30

    Granica , vojska , policija , sud, parlament i druge institucije CINE DRZAVU ali za Srbe i Srbiju je sve to ocigledno NE dovoljno pa Kosovo i dalje neosnovano nazivamo takozvanom drzavom e zato su i uspostavljene takse da bi se Srbi dozvali pameti da i takozvane drzave imaju potpuno ISTU moc kao i ne takozvane pa ako nam to i dalje nije jasno neka nam to razuman svet i objasni i razjasni SAMO nemojte da stvar doterate dotle da to opet bude bombama pa KAD bude da bude.

  • Rastko

    10. septembar 2019 | 09:59

    Bravo Ramuse tako se vodi drzava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA