• 3

Popović Ivković: Ponovno apliciranje takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je kršenje odluke

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković razgovarala je danas sa predstavnicima Ambasade Libije o argumentima Republike Srbije protiv ponovnog razmatranja zahteva takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu

  • 3

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković razgovarala je danas sa predstavnicima Ambasade Libije o argumentima Republike Srbije protiv ponovnog razmatranja zahteva takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu.

Popović Ivković je na sastanku ukazala da ponovno apliciranje takozvanog Kosova predstavlja kršenje odluke Interpola od prošle godine, kada je isti takav zahtev odbijen.

Ona je iznela argumente Republike Srbije protiv zahteva takozvanog Kosova, između ostalog naglasivši i da samo države članice i posmatrači u Ujedinjenim nacijama mogu biti članice Interpola, te da bi eventualni prijem takozvanog Kosova bio u suprotnosti sa samim pravilima ove policijske organizacije.

Predstavnici Ambasade Libije istakli su da će sa argumentima Srbije upoznati Vladu u Tripoliju.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dusan

    A ti si kao nesto bolja od njih...Kod nas na najveće funkcije rade ljudi koji realno nisu ni za predsednike kućnog saveta...

  • Imenjak

    Jednom ce proci a onda

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima