≫ 

Brnabić posle pobede Srbije u Luksemburgu sišla na teren: Pozdrav premijerke sa navijačima

Sjajna podrška sa tribina našoj reprezentaciji - rekla je premijerka Srbije

  • 3

Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji zavrsetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

- Čestitam našim fudbalerima i čitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi - rekla je Brnabić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

 

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima.

Na stadionu "Žozi Bartel" bilo je i više stotina srpskih navijača.

 

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Ðorđić petnaestak minuta pre početka utakmice dočekali su premijer Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji su nosili šalove u bojama svoje reprezentacije, su se pre početka utakmice smestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a pre utakmice su intonirane himne.

I Brnabić i Batel su ranije danas izneli očekivanje da će njihovi timovi pobediti, ali su poručili i da sport treba da povezuje ljude i narode.

Predsednica vlade večeras je završila dvodnevnu posetu Luksemburgu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • qz

    11. septembar 2019 | 09:14

    Pazi sad, u kvalifikacijama pobjeda nad Luksemburgom i ova se raspametila. Eeej, Luksemburg. Eeej kvalifikacije. Daleko od toga da Kolinda nije bila za sprdanje zbog onog u Rusiji, ali zamislite na tren Srbiju na postolju na svjetskom prvenstvu, pa to bi bilo masovno ritualno samoubojstvo na sred knez Mihajlove. Naravučenije, ne sprdajte se nikome, jer dijelite prvo mjesto sa ostalim balkanskim plemenima, ni milimetar niste bolji ni u čemu.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. septembar 2019 | 00:06

    Вау, каква импресивна победа против велесиле. Највише захваљујући гроварском стручњаку који је наследио исто једног таквог. Сад кад разбијемо Португал, има све новине да пишу о томе...нисмо играли још са,њима, зар не?...😂😂😂

  • Brat

    14. septembar 2019 | 20:50

    Lep srpski par bodri srpsku reprezentaciju! Svetski a naše. Bravo Ana, bravo Milice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA