≫ 

41 godinu kasnije: Predsednik Srbije nekada sa bratom, a sada sa sinom u Principovoj rodnoj kući

Vučić će danas boraviti u Drvaru, gde će sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom prisustvovati obeležavanju „Dana sećanja"- pomen na stradale Srbe u 20. veku.

  • 27

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sinom Danilom posetio je danas rodnu kuću Gavrila Principa u selu Obljaj.

On je svom instagram profilu objavio fotografiju sa sinom, ali i sa bratom Andrejem, sa kojim je posetio isto mesto pre 41 godinu.

- Predsednik Vučić sa sinom Danilom posetio je danas rodnu kuću Gavrila Principa u selu Obljaj. 1978. godine boravio je na ovom mestu sa bratom Andrejem - piše u opisu objavljenih fotografija na instagram profilu buducnostsrbijeav.

- Uveren sam da srpski narod nikada neće zaboraviti junačko delo Gavrila Principa. Srbija će uvek pomagati narodu Grahova i ovog kraja - rekao je predsednik Vučić prilikom obilaska rodne kuće Gavrila Principa u selu Obljaj kod Grahova.

Predsednik Vučić i član Predsedništva BiH Milorad Dodik, ovom prilikom su se fotografisali sa decom ispred kuće Gavrila Principa.

 
 
 
View this post on Instagram
Predsednik Vučić i član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa decom iz sela Obljaj, ispred kuće Gavrila Principa.A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će boraviti u Drvaru, gde će sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom prisustvovati obeležavanju „Dana sećanja"- pomen na stradale Srbe u 20. veku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    14. septembar 2019 | 08:42

    Istorija se uci od malih nogu a tokom zivota razvija ljubav prema njoj i stvara se zelja da se ta istorija svog naroda cuva, neguje i prenosi na buduce generacije.

  • Dada

    13. septembar 2019 | 23:33

    Jedna sjajna, obnovljena uspomena.

  • Nikola

    14. septembar 2019 | 07:53

    Porodoca Vučić poštuje srpsku tradiciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA