• 34

Unapređivanje izbornih uslova: Ove mere su predlog SNS

Stefanović je rekao da su sve mere rezultat ne samo dijaloga koji je u toku, već i onog koji vlast vodi sa OEBS i ODHIR, od 2003. godine

  • 34

Predstavnici političkih partija koji su učestvovali u "Dijalogu o izborima 2020" na Fakultetu političkih nauka, ocenili su današnji, šesti razgovor vlasti i opozicije kao najkonstruktivniji i kao nagoveštaj mogućnosti dogovora oko unapređenja izbornog procesa.

Srpska napredna stranka danas je učesnicima okruglog stola vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka predala dokument sa spiskom mera koje je spremna da prihvati i koje se uglavnom odnose na preopruke Crte, izjavio je član Predsedništva te stranke Nebojša Stefanović.

On je rekao da su sve te mere rezultat ne samo dijaloga koji je u toku, već i onog koji vlast vodi sa OEBS i ODHIR, od 2003. godine.

Prema pisanju novosti Vladin paket trebalo bi između ostalih da sadrži i sledeće mere koje se odnose na zabranu političkih aktivnosti u toku radnog vremena, formiranje tela za kontrolu kampanje u štampanim i onlajn medijima, izbor članova REM koji do sada nisu imenovani i oštriju kontrolu trošenja novca za promociju stranaka.

Stefanović je, posle sastanka na FPN naveo da će u ponedeljak javnost obavestiti o svim konkretnim merama.

Video: Stefanović: Razmatrali smo sve mere koje su predložene

(Telegraf.rs/Novosti/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meda

    Opozicija trazi izgovor za bojkot

  • meda

    Opozicija bi vlast bez izbora

  • Ceca91

    Opozicija zeli samo bojkot i da na vlast dodje bez izbora.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima