• 3

Sada je i zvanično: Tanja Miščević novi zamenik generalnog sekretara Saveta za regionalnu saradnju

Ovo kadrovsko rešenje predstavlja sa jedne strane lično priznanje Tanji Miščević za sva profesionalne uspehe i lične kvalifikacije, a sa druge strane priznanje Republici Srbiji za postignute rezultate na polju evrointegracija i regionalnog povezivanja

  • 3

Tanja Miščević će, kao kandidat Republike Srbije, u budućnosti obavljati funkciju Zamenika generalnog sekretara Saveta za regionalnu saradnju RCC (Regional Cooperation Council).

Ovo kadrovsko rešenje predstavlja sa jedne strane lično priznanje Tanji Miščević za sva profesionalne uspehe i lične kvalifikacije, a sa druge strane priznanje Republici Srbiji za postignute rezultate na polju evrointegracija i regionalnog povezivanja.

Gospođa Miščević je za svoju kandidaturu dobila podršku svih zemalja u regionu što je veoma dobar signal za našu zemlju kada su pitanju međususedski odnosi i regionalna saradnja.

Vlada Republike Srbije je na jučerašnjoj sednici razrešila dužnosti Tanju Miščević, sada bivšu šeficu Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji. Ona je tu funkciju obavljala od 4. septembra 2013. godine, kada je Vlada i donela odluku o obrazovanju Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

Vlada Republike Srbije zahvaljuje se Tanji Miščević na zalaganju, predanom radu i trudu koji je uložila u proteklih nekoliko godina kao šefica pregovaračkog tima i ljen lični doprinos evrointegracijama Srbije svakako je nemerljiv.

Svi članovi Vlade raduju se nastavku saradnje sa Tanjom Miščević u budućnosti i žele joj mnogo sreće i uspeha na novoj funkciji.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mali

    Baš joj hvala! Da nebeše nje nikada ne uđemo u EU

  • Bane

    Zelim Tanji uspeh na poslu u Sarajevu. Bice joj prijatno kao I Svilsnovicu sto je bilo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima