• 11

Britanski ambasador u Prištini obišao vojnike ove države koji obučavaju pripadnike "Vojske Kosova"

Raspoređeni BMATT tim drži Kurs za nižu komandu i liderstvo (JCLC), koji obuhvata četiri nedelje aktivnosti predavanja u učionici i pešadijsku taktiku

  • 11

Ambasador Britanije u Prištini, Nikolas Abot posetio je Komandu tzv. Kosovskih snaga bezbednosti za obuku i doktrinu (TRADOC) i tom prilikom se sastao sa Britanskim vojnim savetodavnim i timom za obuku (BMATT), koji je u poseti, a koji je obično smešten u Viskovu u Češkoj Republici.

Raspoređeni BMATT tim drži Kurs za nižu komandu i liderstvo (JCLC), koji obuhvata četiri nedelje aktivnosti predavanja u učionici i pešadijsku taktiku, podučavajući oficire KBS-a komandu i liderestvo, kako u kasarnama tako i na terenu.

 - Ovo je još jedan primer predanosti UK-a Kosovu i dugoročnog razvoja sposobnosti Kosova - stoji u objavi na zvaničnom Fejsbuk profilu Britanske ambasade u Prištini.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    Samo zaludjivanje oko pregovora... To nisu pregovori nego pritisci pretnje prema srbiju...engleske iza zavese i satrapa amerike i nemacke...sanjaju da od siptara naprave restabilnu vojsku koja ce vojno servisirati engleske intetese na balkanu

  • nikolas

    SRBI ZNAJU ZA STARO ENGLESKO PRIJATELJSTVO PREMA SRBIJI I SRBIMA KOJE TRAJE VISE OD 2VEKA !!! KOD ENGLEZA PRORADI RUSOFOBIJA I SRBOFOBIJA ALI ONI SU IPAK SAMO JEDNO OSTRVO!!!

  • Toni

    Zapadni lesinari nam otimaju srce Srbije.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima