≫ 

Spakovao uspomene, ajvar i šljivovicu i kreće iz Srbije: Skat objavio oproštajni video na Fejsbuku

Odlazeći ambasador koji završava svoju diplomatsku misiju u Srbiji

  • 53
Kajl Skat, ambasador SAD

Printscreen/Facebook/U.S. Embassy Belgrade

Posle tri i po godine u Srbiji vreme je za povratak kući, poručio je ambasador SAD Kajl Skat, koji je na Fejsbuku objavio oproštajni video u kom je pred kamerama spakovao sve poklone koje je tokom boravka u našoj zemlji dobio i zahvalio se građanima.

- Odlazim srca ispunjenog lepim uspomenama i sa koferom prepunim suvenira. Hvala, prijatelji - poručio je, a potom pokazao dresove, teniske rekete, knjige, kravate i druge poklone, drage uspomene kako je rekao, koje je dobio tokom boravka u našoj zemlji.

- Tokom puta moram nešto i jesti, zato nosim peglanu kobasicu, rolovani kajmak iz Gornjeg Milanovca, nema boljeg na svetu. Ajvar, naravno, to moram imati i naravno, šljivovicu, nema bolje od nje - rekao je ambasador koji završava svoju diplomatsku misiju u Srbiji.

Na snimku se vidi da je Skot u svoj prtrljag spakovao čuveni pirotski ćilim, knjigu "Priča o Srbiji", ručne radove, delove narodne nošnje, čokanjčiće iz kojih se pije rakija, ključ koji je dobio od Prihvatilišta u Beogradu, majicu Crvenog krsta, koju je pokazao uz poziv građanima Srbije da daju krv, potom one koje su štampane za različite sportske programe koje je za decu organizovala Ambasada SAD i on lično od programa namenjenih specijalno za romsku decu.

Pošto je spakovao sve svoje uspomene, on se od građana oprostio sa "Hvala lepo i doviđenja" i najavio da sutra, 27. odlazi iz Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Доротеј

    26. septembar 2019 | 14:19

    Какав ли Скот долази уместо овог?

  • Ccc

    26. septembar 2019 | 16:06

    Ponesi malo osiromasen uranium kazu vasi dobro za zube...da vam sijaju

  • Burgija

    26. septembar 2019 | 13:39

    Ovaj napravi celu sapunicu, aman idi vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA