• 29

Uveren sam da ćemo nastaviti uspešnu saradnju: Vučić čestitao Georgijevoj izbor za direktorku MMF-a

- Vaš izbor na ovu važnu dužnost svedoči o ukazanom velikom poverenju, kako Vašem bogatom iskustvu, tako i idejama u rešavanju različitih ekonomskih izazova sa kojima se svet susreće - naveo je Vučić u čestitiki

  • 29

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Kristalini Georgijevoj izbor za direktorku Međunarodnog monetarnog fonda, uz najlepše želje za uspeh u radu, saopštila je Služba za saaradnju s medijima predsednika Republike.

- Vaš izbor na ovu važnu dužnost svedoči o ukazanom velikom poverenju, kako Vašem bogatom iskustvu, tako i idejama u rešavanju različitih ekonomskih izazova sa kojima se svet susreće - naveo je Vučić u čestitiki i dodao:

- Dozvolite da ovom prilikom izrazim zahvalnost Međunarodnom monetarnom fondu što uvažava napore i teške reforme koje Srbija ulaže da bi ostvarila dobre ekonomske rezultate, kao i na podršci koju nam u tome pruža. Uveren sam da ćemo nastaviti našu uspešnu saradnju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    Saradnja sa MMF-om ce se nastaviti.

  • Milorad Vujicic

    Bricks je puno povoljnini i sa mnogo ljudskijim prilazom nego mmf.Srbi vracaju te kredite te bi trebali biti posteno obavjesteni i da im se omoguci da odlucuju o sebi,referendumi o takvim stvarima.

  • Natasa

    Lep gest našeg predsednika!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima