• 0

Na kraju dana predah sa saradnicima: Vučić završio posetu Njujorku

Na kraju svoje posete Njujorku predsednik Srbije sa svojim saradnicima posetio je jedan od mnogobrojih njujorških kafea

  • 0

Obraćanjem pred svetskim liderima u Ujedinjenim nacijama, predsednik Srbije Aleksandara Vučić završio je danas posle podne učešće na 74. zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije u Njujorku.

U nedelji kada se lideri čitavog sveta okupljaju u Njujorku, kako bi pod okriljem svetske organizacije razmenili stavove o ključnim izazovima sa kojima se suočava svet, srpska delegacija predvođena predsednikom Vučićem imala je sastanke sa predstavnicima oko 100 zemalja članica UN. Ključna tačka svih razgovora bilo je pitanje Kosova i Metohije, a zvaničnici SAD i Nemačke ponovili su u tim razgovorima da je neophodno da Priština ukine takse i da se nastavi dijalog Beograda i Prištine.

Na kraju svoje posete predsednik Srbije sa svojim saradnicima među kojima su i Suzana Vasiljević savetnica za medije, Đerđ Matković ambasador Srbije u SAD i Tanja Jović savetnica, posetio je jedan od mnogobrojih njujorških kafea, o čemu je obavestio javnost na Instagram profilu @buducnostsrbijeav.

Na fotografijama koje je postavio, predsednik i njegovi saradnici su nasmejani, što svedoči da je poseta Njujorku bila uspešna, a delegacija Srbije zadovoljna.

- Na kraju dana, predah sa saradnjicima u Njujorškom kafeu - stoji u opisu fotografija na Instagram profilu predsednika Vučića.

 
 
 
View this post on Instagram

Na kraju dana, predah sa saradnicima u Njujorškom kafeu #DrSmood

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima