≫ 

Bastać i saradnici pravili blato ispred Skupštine grada, Vesić im poručio: Vaša politika je blato

Predsednik Opštine Stari grad sa odbornicima SzS doneo je blato ispred Skupštine grada

  • 68

Odbornici Saveza za Srbiju, predvođeni predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem, danas su pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada nasuli više kanti i džakova zemlje, kako bi pokazali kako, prema njihovim rečima, Beograd izgleda "zahvaljujići radovima" koje izvodi gradska vlast. Reagujući na performans pripadnika Saveza za Srbiju zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su oni ovim poslali poruku da je njihova politika blato.

Predsednik Opštine Stari grad poručio je danas ispred Skupštine grada, gde je sa odbornicima SzS doneo blato "Ovo je Beograd kakvim ste ga vi napravili".

Prema njegovim rečima, SzS na ovaj način skreće pažnju svima koji sede u u gradskom parlamentu, a "nikada nisu bili ni na jednom gradilištu i nisu videli kako izgledaju beogradske ulice".

- Trg je propao posle deset dana, invalidi ne mogu da izađu iz kuća mesecima jer nemaju trotoar, a privrednici nastoje da zatvore svoje lokale - rekao je Bastać.

Marko Bastać, Beograd, Stari grad, Skupština grada Odbornici Saveza za Srbiju, predvođeni predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem, danas su pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada nasuli više kanti i džakova zemlje-Printscreen: Twitter/BastaćMarko

On je kritikovao i to što je zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio da će građane koji zbog havarije nisu imali vodu obeštetiti tako što će im umanjiti račun za vodu za pet odsto, odnosno 15 dinara.

Bastać je kritikovao i pismo koje je direktor JKP Beogradski vodovod i kanalizacija uputio građanima, koje je nazvao dokazom "političke zloupotrebe i velike obmane SNS".

Reagujući na performans pripadnika Saveza za Srbiju zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Dragan Ðilas danas poslao poruku da je njegova politika blato

Goran Vesić, Dragan Đilas Foto: Tanjug/Bojan Stekić

- Danas je Ðilas poslao poruku da je njegova politika blato. Pošto je doneo blato ispred Skupštine grada, poslao je poruku da je njegova poltika jedno obično blato i to je jedino što on nudi građanima - rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta i ocenio je da Ðilas nije znao da unapredi kanalizaciju, da uredi Slaviju…

- Pokazao je da donosi blato i zato što donosi blato zato niko i ne glasa za njega - dodao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    27. septembar 2019 | 12:53

    Blato jedni Blato drugi a gradjani neka ga gaze jer ovi nece 100% ni jedni ni drugi.

  • Rastko

    27. septembar 2019 | 12:57

    STA onda mi obicni gradjani da im donesemo pred prag kad nemamo ni ZA blato.

  • Rastko

    27. septembar 2019 | 12:02

    POSTENO !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA