• 17

Rašić na albanskom poziva "da se zajedno reše političkog monstruma Srpske liste"

Koalicija Sloboda u svom drugom predizbornom spotu snimljenom u Prištini, ispred hrama Hrista Spasa, obraća se biračima, takođe, na albanskom jeziku

  • 17

Koalicija Sloboda objavila je danas predizborni spot snimljen u Prizrenu u kome kandidat za premijera te koalicije Nenad Rašić na albanskom jeziku poziva da glasaju za nju, da bi se, kako je rekao, zajedno odrekli političkog monstruma koji se zove Srpska lista.

Ceo prevod spota koalicije Sloboda i govora Nenada Rašića glasi:

- Sa ovom iskrenom molbom, pozivam vas da glasate za broj 120, jer s vašim glasom, zajedno ćemo se odreći ovog političkog monstruma koji se zove Srpska lista. Ja sam Nenad Rašić, glasajte za broj 120.

Koalicija Sloboda u svom drugom predizbornom spotu snimljenom u Prištini, ispred hrama Hrista Spasa, obraća se biračima, takođe, na albanskom jeziku. Takođe, kandidat te koalicije Nenad Rašić svedoči "sugrađanima Kosova" da se 15 godina trudio da im služi i da zajedničkim naporima izgrade i usavrše Kosovo, kako je rekao, najmlađu državu na svetu.

Ceo prevod drugog spota koalicije Sloboda i govora Nenada Rašića glasi:

- Poštovani sugrađani Kosova! Za deceniju i po, ja, Nenad Rašić, trudio sam se da vam služim i predstavljam sa dostojanstvom, tolerancijom i profesionalizmu unutar kosovskih institucija, u zajedničkim našim naporima da izgradimo i usavršamo najmlađu državu na svetu!

Podsetimo, prošle nedelje Rašić je u Medija centru u Čaglavici na debati na kojoj su predstavnici koalicije Sloboda, Samostalne liberalne stranke i Partije kosovskih Srba predstavili programe uoči izbora, rekao da će se u budućoj vladi zalagati za dijalog između Srba i Albanaca i ocenio da je u poslednjih nekoliko godina, od kako je Srpska lista na vlasti, zastupljena dezintegracija kosovskih Srba iz kosovskih institucija.

- Iniciraćemo dijalog, koji bi pokrenuli mi - kosovski Srbi...- rekao je Rašić koji je dodao da je uveren da Srbi i Albanci na Kosovu mogu da žive zajedno.

- Da, apsolutno. Mi ćemo sutra na nekoliko lokacija u Prištini snimati predizborni spot…time želimo da pokažemo nekoliko poruka našim sugrađanima Albancima - bio je odgovor Rašića na pitanje novinara iz albanskih medija "da li očekujete glasove Albanaca za vas kako bi smanjili uticaj Srpske liste."

(Telegraf.rs/Kosovo Onlajn)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    Ako je iko monstrum to bi trebalo biti tvoj opis i tebi slicnima.

  • Filip

    Da li ono Radojcic bio u Srpskoj listi?

  • crni nis

    Ljudi kakav Srbin svaki sa Kosova znaju da mu je otac siptar nije Srbin majka mu bila i zivela siptarom.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima