• 3

"Plaše se srpskog jedinstva": Funkcionerka Kancelarije za KiM zaustavljena na Jarinju

Nikolić je poručila da Priština nikakvim zabranama neće moći da "razbije srpsko jedinstvo i obeshrabri Srbe"

  • 3

Pomoćnici direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušici Nikolić danas nije dozvoljeno da uđe na teritoriju naše južne pokrajine, saopštila je Kancelarija za KiM.

- Svedoci smo nedemokratskog postupanja privremenih institucija u Prištini koje, bez ikakvog pravnog utemeljenja, nastavljaju da sprečevaju predstavnike Vlade Srbije da pružaju podršku svom narodu na KiM - izjavila je Nikolić televizji Most na administrativnom prelazu Jarinje, a saopštava Kancelarija za KiM.

Nikolić je poručila da Priština nikakvim zabranama neće moći da "razbije srpsko jedinstvo i obeshrabri Srbe".

- Plaše se srpskog jedinstva i po svaku cenu žele da obeshrabre Srbe. Zato je važno da 6. oktobra pokažemo našu snagu, jedinstvo i srpski inat, i pobedimo - rekla je pomoćnica direktora Kancelarije za KiM.

Proteklih dana Priština je u više navrata zabranjivala ulaske na Kosovo funkcionerima Kancelarije za KiM. Takozvano ministarstvo spoljnih poslova privremenih institucija samouprave u Prištini saopštilo je da se predstavnicima države Srbije zabranjuje da na bilo koji način učestvuju u predizbornoj kampanji za predstojeće pokrajinske izbore.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Сале

    Српског јединства?! Мора да се шалите?! Ха ха ха.Тога никад није било,нити бива,нити ће бити кид Срба.

  • Dokazano

    Toga ne treba niko da se plaši.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima