• 2

Brnabić na sastanku sa češkim parlamentarcima

Jačanju bilateralnih odnosa u velikoj meri doprineli su i redovni susreti na najvišem nivou, naročito nedavna trodnevna poseta predsednika Miloša Zemana Beogradu - poručila je premijerka Srbije

  • 2

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa delegacijom čeških parlamentaraca, koju je predvodio predsednik Poslaničkog doma Parlamenta Češke Republike Radek Vondraček.

Premijerka Brnabić je izrazila zadovoljstvo zbog posete i naglasila posvećenost Vlade Srbije daljem razvijanju odličnih i prijateljskih odnosa sa Češkom Republikom.

Dodala je da su jačanju bilateralnih odnosa u velikoj meri doprineli i redovni susreti na najvišem nivou, izdvajajući nedavnu trodnevnu posetu predsednika Miloša Zemana Beogradu.

Vondraček je ponovio da Češka Republika nastavlja da pruža podršku Srbiji u procesu pristupanja Evropskoj uniji, dodajući da je za nju nastavak proširenja Unije veoma važno političko pitanje, kao i da će i ubuduće nastaviti aktivno da učestvuje u promovisanju i ostvarivanju politike proširenja.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milorad Vujicic

    Sve te izjave iz istocne evropske unije su zamka za Srbiju i Srbe.Orako se saznalo da potpisujemo trgovinski ugovor sa Rusijom i ostalim zemljama oni su svi poceli da nam otvaraju vrata ka EU.EUa je zatvor i totalno rasulo drzave i naroda za Srbe.Sa EU samo ekonomski a politicki ni izbliza.Sta su nam uradili i drzavi i posebno Srbima oni nas ne zasluzuju,pogotovo pod uvjetima koje namecu.

  • Boki

    Očekujemo lepe vesti od strane Češke.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima