• 5

"Gospodar Kosova" angažovao Trampovog savetnika za izbornu kampanju

Američki konsultant pruža usluge Demokratskoj partiji Kosova u oblasti odnosa sa javnošću, komunikacija, strateškog savetovanja

  • 5

Demokratska partija Kosova angažovala je Semjuela Nanberga, bivšeg savetnika američkog predsednika Donalda Trampa, kojeg je on otpustio tokom kampanje za predsedničke izbore 2016. godine, prenosi Slobodna Evropa.

Američki konsultant pruža usluge Demokratskoj partiji Kosova u oblasti odnosa sa javnošću, komunikacija, strateškog savetovanja, od 26. septembra, tokom kampanje za parlamentarne izbore, pa sve do 15. decembra.

Navodi se da će Nanberg biti angažovan na pripremi govora i na savetovanju kandidata, kao i na potencijalnom izveštavanju i obaveštavaju američkih zvaničnika o statusu i rezultatima izbora.

Za to će biti plaćen 110.000 dolara.

Pored toga, Demokratska partija Kosova snosiće troškove eventualnih putovanja u biznis klasi, hotela, takođe u biznis klasi, telefonskih i internet usluga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Tara

    On je gospodar samo svojoj guzi...

  • KK

    Nikakav on nije GOSPODAR.Prekinite da mu lepite taj epitet.Nije on vise " gospodar" ni u svojoj kuci!!ZLOCINAC KOME TREBA SUDITI!!!

  • Andrej

    Gospodar u svom klanu. Pošto je taj deo Srpske zemlje trenutno izdeljen između šiptarskih klanova i Bondstil u posedu američkog klana.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima