• 6

Neka se taksisti obrate meni: Dačić o prozivanju ministara iz redova SPS-a

Dačić je poručio i kako mediji mogu slobodno da pišu o imovini funkcionera i istražuju, "ali svima redom"

  • 6

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da ne zna protiv koga protestuju beogradski taksisti kao ni zašto pominju ministre iz redova SPS Branka Ružića i Aleksandra Antića.

- Ne mogu da prosudim protiv koga oni protestuju. Možda ne smeju da pomenu neko drugo ime pa pominju Ružića i Antića - rekao je Dačić novinarima u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti.

On je naveo da ni Ružićevo ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu ni Antićevo ministarstvo energetike nemaju veze sa taksistima.

- Ne znam kakve veze oni imaju s tim. Na kraju krajeva, neka se meni obrate ako imaju nešto protiv SPS - izjavio je šef srpske diplomatije.

Dačić je poručio i kako mediji mogu slobodno da pišu o imovini funkcionera i istražuju, "ali svima redom".

Na pitanje novinara da li je koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS) stabilna posle optužbi u medijima na račun kadrova SPS i kako komentariše navode koji dovode u vezu sa korupcijom ljude bliske njegovoj stranci, Dačić je rekao da je od svih javnih funkcionera zahtevao da "vode računa" o svojoj imovini i da sve prijavljuju Agenciji za borbu protiv korupcije.

- I ovaj tekst koji je izašao danas, u njemu ne piše da je prijavljeno sve. Nek' pišu slobodno, nek' istraže, ali svima redom. Što se mene tiče, odmah sve izveštaje o imovini mogu da dobiju - rekao je Dačić posle međunarodnog skupa u SANU o srpsko-ruskim odnosima, na kom je učestvovao.

(Telegraf.rs/Beta/Fonet)

Komentari

  • Sužadinac

    Sramota. Ovamo kukaju kako im zivot ugrozen na poslu anema vecih lopova prevaranata i bagre od taksista. Pretukli decka bez ijednog razloga. Treba da se cuje ovo nadaleko. Imam predlog. Izbegavajte bar mesec dana da se vozite sa bagrom. Idite gradskim prevozom. Tako cete da pomognete svom gradukupovinom kqrte za GSP. Neka oseti bagra i olos kad ne budu imali sutra za hleb. Onda ce da postuju svakog koga voze. Nece vise krasti i voziti duzim putom do odredista . Hvala na citanju ovog mog teksta i jos jednom da kazem:izbegqvaj te TAXI idite GSP bar jedan mesec. Hvala

  • Mita

    Zašto stalno neko podmeće kofere pune para ovim “divnim” političarima?

  • Aca

    Dacic i SPS su srbende koje se bore za Kosvo a i uz Vucica i zato mnogima smetaju zele da ih uniste!!!Ali narod je uz njih dvojicu a izdajnike pustimo njih svakako niko ne ferma!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima