≫ 

Tužilac Hodža o svedočenju Rade Trajković u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

Sa istražiteljima sarađujemo od ranije - rekao je Silje Hodža

  • 2

Posle jučerašnjeg razgovora sa bivšom poslanicom Skupštine tzv. Kosova Radom Trajković, specijalni tužilac Silje Hodža rekao je za Ekspres da je njenom izjavom ubrzana istraga ubistva Olivera Ivanovića i da je osoba koja joj je ponudila video snimak atentata iz Severne Mitrovice, prenosi Indeksonlajn.

Prema Hodžinim rečima, Rada Trajković je toj osobi rekla da joj video nije potreban i insistirala na tome da ga preda kosovskom tužilaštvu.

- Sa istražiteljima sarađujemo od ranije, ali mogu da kažem da je Rada Trajković ubrzala ovaj proces. Ova osoba je iz Mitrovice - rekao je Hodža.

On kaže da je odmah započeta potraga i istražiteljima je dao konkretne zadatke da obezbede ovu osobu i izvrše uvid u to šta može da ima.

Rada Trajković Bivša poslanica Skupštine tzv. Kosova Rada Trajković rekla je prošle nedelje da su joj ponudili video snimak ubistva političara Olivera Ivanovića-Foto: Wikipedia/Medija centar Beograd

Bivša poslanica Skupštine tzv. Kosova Rada Trajković rekla je prošle nedelje da su joj ponudili video snimak ubistva političara Olivera Ivanovića, likvidiranog u Severnoj Mitrovici. Trajković je srpskim medijima rekla da je odbila da primi video snimak.

Kako navodi Ekspres, pod prismotrom specijalnog tužilaštva nalaze se još dva novoosumnjičena, za koje je, prema rečima tužioca Hodže, zatraženo hapšenje. Obojica žive u Severnoj Mitrovici.

Četiri osobe su uhapšene u vezi sa ubistvom srpskog političara, od kojih su dve oslobođene.

(Telegraf.rs/Kosovo Online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko KM

    3. oktobar 2019 | 22:47

    Klupko se polako odmotava a nije dzaba ona stara '' zaklela se zemlja raju da se sve tajne znaju '' ! Mnogima nakon ovoga nece biti dobro kolko vidim.

  • Aki

    3. oktobar 2019 | 23:49

    Vlasnike snimka strogo kazniti sto ih nisu jos pre godinu dana predali. Tipicna obstrukcija pravde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA