• 1

Brnabić i Komarova o daljem razvoju bilateralne saradnje

Premijerka Brnabić je istakla da je ovaj susret još jedna prilika da se razgovara o aktuelnim pitanjima u oblasti bilateralne saradnje

  • 1

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa delegacijom Hanti – Mansijske autonomne oblasti Jurge Ruske Federacije, koju je predvodila gubernatorka Natalija Komarova, o daljem razvoju bilateralne saradnje.

Premijerka Brnabić je istakla da je ovaj susret još jedna prilika da se razgovara o aktuelnim pitanjima u oblasti bilateralne saradnje sa Hanti – Mancijskim administrativnim okrugom, izrazivši pritom zadovoljstvo kontinuitetom susreta na visokom i najvišem nivou između Srbije i Ruske Federacije, što je odraz bliskih i prijateljskih odnosa dve zemlje.

Premijerka Brnabić je ukazala da je u tom smislu naročito značajna predstojeća poseta predsednika Vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva Srbiji.

Ana Brnabić, premijerka Srbije

Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Gubernatorka Komarova je upoznala premijerku Brnabić sa dostignućima i razvojnim planovima oblasti Jurge u svim značajnim segmentima društva i uputila poziv Srbiji da bude predstavljena na budućim međunarodnim konferencijama u oblasti IT-a i filmske industrije.

Sagovornice su se saglasile da postoje odlični uslovi za jačanje saradnje u oblasti ekonomije, energetike, IT i kulture, konstatujući da bi razmena privrednih delegacija značajno doprinela njenom jačanju.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milorad Vujicic

    Napred u ekonomsko otvoreno trziste.Upoznati privatnike Srbije sa mogucnostima trgovine i razvijanja sto vecih i boljih kompanija unutar Srbije u smislu razvoja domace privrede i viskova spremnih za izvoz.Pomoci ljude u investiranju koristeci briks bankarski sistem da bi bili sigurni da privrednici mogu ostvariti sigurnost u ulaganju i nositi se sa konkurencijom jer su Briksovi krediti puno humaniji.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima