• 5

Mihajlović oštro odgovorila na optužbe da je američki špijun

Ne znam šta znači biti nečiji čovek, samo u Srbiji je takva percepcija i krivi ste šta god da uradite - rekla je Mihajlović

  • 5

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kazala je danas da ne reaguje na dnevnopolitičke hajke, naručene medijske objave da je "američki čovek" i da su za nju najvažniji rezultati i šta je ko uradio, saopštilo je to Ministarstvo.

- Po logici kritičara, ja bi trebalo da sam i ruski i kineski i američki i azerbejdžanski i ne znam čiji sve špijun, pošto su sve to zemlje sa kojima sarađujemo na velikim infrastrukturnim projektima. Ja sam ministarka u Vladi Srbije, radim za građane Srbije i zna se ko me je tu postavio. Ne znam šta znači biti nečiji čovek, samo u Srbiji je takva percepcija i krivi ste šta god da uradite - rekla je Mihajlović na u jutarnjem porgramu televizije Hepi.

Ona je navela da su se radnici navikli da im ona dolazi u nenajavljene posete gradilištima, kao i da to za njih više "nije iznenadjenje, kao što je bilo 2014. u Grdelici".

- Lepo je kada vidite puno gradilište i da radnici rade svoj posao, bez obzira na vremenske uslove, a da se srpske zastave vijore s mašina. Uvek ih prvo pitam da li redovno primaju plate, jer država svoje obaveze izmiruje u dan i ne duguje ništa - rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da je Srbija danas najbrže rastuća ekonomija u regionu.

- Sačekala nas je razorena ekonomija. Stisli smo petlju, doneli odredjene vrlo nepopularne, ali nužne odluke da bismo postepeno mogli da podižemo budžet. I danas mirno možemo da kažemo da krećemo u novi investicioni ciklus vredan više od 20 milijardi evra. Za razliku od naših prethodnika sa kojima je MMF raskinuo ugovor i u čije vreme smo, na primer, bili poslednji po izdavanju građevinskih dozvola, mi smo danas 11. u svetu i primer mnogim državama - dodala je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Beta)

Komentari

  • Dušan

    Sramni napisi gospoda ministarka radi i gradi i nek se druži a da ne valja nebi tu bila. a vi ste pakosni, ovo što ministarka radi treba poštovati i ceniti.

  • Lale

    Baba sminkarusa 😂😂😂

  • Nody

    Sta znaci 11 u svijetu? Kojem svijetu,Balkan nije svijet samo poluostrvo?Po kojem istrazivanju i analizi je Srbija 11?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima