≫ 

Promene u redovima Kfora: Dosadašnji zamenik komandanta predao odgovornost švajcarskom generalu

General Rikenštul tokom oproštajnog govora izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo zbog svih dostignuća postignutih intenzivnim radom tokom ove godine - saopšteno je iz Kfora

  • 0
Kosovo, KFOR Foto: Facebook/Kosovo Force - KFOR

Nakon jednogodišnjeg mandata, zamenik komandanta Kfora, austrijski brigadni general Rajnhard Rikenštul, predao je danas odgovornost švajcarskom brigadnom generalu Loranu Mišou koji stupa na dužnost.

General Rikenštul tokom oproštajnog govora izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo zbog svih dostignuća postignutih intenzivnim radom tokom ove godine, saopšteno je iz Kfora.

On je potvrdio blisku saradnju sa komandantom KFOR-a i svim ostalim pripadnicima KFOR-a tokom prošle godine.

- Stojimo ovde, rame uz rame, kao saborci kako bi postigli međusobno pomirenje i utrli put ka pozitivnoj perspektivi budućnosti - rekao je general Rikenštul.

Komandant KFOR-a, general Lorenco D'Adario opisao je odlazećeg zamenika komandanta kao "sjajnog savetnika i druga, čoveka od kvaliteta, duhovne posvećenosti i odlučnosti" koji je podržan timom postigao odlične rezultate u KFOR-u, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA