≫ 

Susret u Moskvi pre kraja godine: Vučić razgovarao sa Putinom i čestitao mu rođendan

Prijateljski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom - napisao je Vučić na svom instagram profilu "Budućnostsrbijeav"

  • 22

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dogovorio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom susret u Moskvi pre kraja godine.

Vučić je Putinu čestitao rođendan.

- Prijateljski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Dogovorili smo susret u Moskvi pre kraja godine i čestitao sam mu 67. rođendan - napisao je Vučić na svom instagram profilu "Budućnostsrbijeav".

Predsednik Putin je rekao predsedniku Vučiću da prati to što radi i da dobro razume da se Srbija nalazi u složenoj situaciji, kao i to da je spreman da pomogne, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Vučić je zahvalio na pažnji koju predsednik Putin posvećuje razvoju srpsko-ruskih odnosa, zbog čega u Srbiji uživa iskreno poštovanje i veliko poverenje.

On je, takođe, izrazio zahvalnost za reči podrške očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, koje mu je preneo ministar Sergej Lavrov, na nedavnom sastanku u Njujorku.

Čestitajući rođendan, predsednik Vučić je predsedniku Putinu poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i snagu da u budućnosti uspešno zastupa interese Rusije i bratskog ruskog naroda, navodi se u saopštenju.

Poslednji put, dvojica predsednika sastali su se početkom ove godine, u januaru, kada je Putin posetio Srbiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    7. oktobar 2019 | 11:58

    Iskreni i nanprijateljjbolji prijatelj slavna Rusija ajde vi sa komentaruma sto vam je erdogan prijatelj.

  • Jana

    7. oktobar 2019 | 13:31

    Putin je veliki prijatelj nase zemlje.

  • vlada

    7. oktobar 2019 | 13:55

    Nadamo se da ce nakon tog susreta pasti novi sporazumi i jacanje saradnje sa nama bratskom Rusijom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA