• 6

Jedini naš poslanik sa šajkačom na glavi ushićeno tražio aplauz za Putinov rođendan - tapšao je sam

Ševarlić je posle čestitike sam aplaudirao budući da niko od poslanika nije učinio isto, a video snimak ovog peha postao je predmet podsmeha na Tviteru

  • 6

Narodni poslanik Miladin Ševarlić iskoristio je svoje minute za današnju diskusiju u Skupštini Srbije tako što je čestitao rođendan predsedniku Rusije, Vladimiru Putinu. Njegov primer nisu sledili i preostali poslanici u sali, tako da je Ševarlićev potez postao predmet podsmeha na društvenim mrežama.

Naime, Ševarlić je nakon što je od predsedavajućeg Vladimira Marinkovića dobio reč istakao kako pre početka izlaganja po amandmanu želi da čestita 67. rođendan Putinu.

- Pre svega bih želeo da čestitam rođendan Vladimiru Vladimiroviću Putinu 67 rođendan. Mislim da zaslužuje jedan aplauz imajući u vidu podršku koju Ruska Federacija nesebično daje Republici Srbiji za očuvanje teritorijalnog intergiteta i poštovanje Rezolucije 1244 - rekao je Ševarlić i otpočeo aplauz tokom kog je očekivao podršku kolega, međutim, niko od nije podržao njegovu akciju.

Ševarlić je posle čestitike sam aplaudirao budući da niko od poslanika nije učinio isto, a video snimak ovog peha postao je predmet šale na Tviteru.

Video: Ja sam Putin, a Putin je Srbin: Ljudi sa nestrpljenjem očekuju predsednika Rusije ispred Hrama

(Telegraf.rs)

Komentari

  • miroslav

    Ako nista drugo dragi poslanici kultura.

  • GG

    Šta mi imamo sa rusijom??? Ništa!!!

  • ХАЏИ КОСТА

    СРАМОТА ЗА СВЕ ПОСЛАНИКЕ КОЈИ НИСУ АПЛАУДИРАЛИ

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima