≫ 

Trampov specijalni izaslanik za dijalog BG i PR u četvrtak u Beogradu

Kako su ranije danas javili mediji u Prištini njegova poseta se takođe u četvrtak očekuje i na Kosovu

  • 5

Izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za posredovanje u dijalogu Beograda i Prištine, Ričard Grenel, u četvrtak dolazi u Beograd.

Kako su ranije danas javili mediji u Prištini njegova poseta se takođe u četvrtak očekuje i na Kosovu.

Predsednik SAD Donald Tramp angažovao je Grenela za pregovore Beograda i Prištine na opšte iznenađenje i šire i stručne javnosti u regionu, a ovo imenovanje usledilo je nakon što je pre nešto više od mesec dana, Tramp imenovao i Metjua Palmera, dosadašnjeg zamenika pomoćnika državnog sekretara za Balkan i Egej, za specijalnog izaslanika za Balkan.

Grenel, koji je ambasador Sjedinjenih Država u Nemačkoj gde ga mnogi nazivaju "mali Tramp", preuzeo je novu funkciju pre samo dve nedelje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    8. oktobar 2019 | 18:55

    Под хитно тражити да се Русија укључи у дијалог

  • Stojan

    8. oktobar 2019 | 18:45

    Ne verujem nikome sa zapadne strane , jer se nista ne menja brzo, a Zapad nam je sve ovo i rezirao. Kako poverovati da ce da nas lece?

  • Vukodlak

    8. oktobar 2019 | 22:52

    Sve je ovo -LAKRDIJA,GOSPODA SA ZAPADA manipulise sa nama a siptarima daju instrukcije,za sledece korake. Kupuju vreme, da bi sto duze boravili na balkanu. Njina baza je na Kosovu, a Beograd , kao da je Beograd -SRBIJA, sluzi za pritisak. o okupiranoj teritoriji nema -RAZGOVORA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA