• 32

Vučić najavio pomoć za penzionere: Za 15 dana svi dobijaju po 5.000 dinara

Predsednik je tokom obraćanja građanima u Blacu zahvalio penzionerima sto su imali veru u državu i znali da samo teškim merama srpska ekonomija može da se dođe do spasavanja srpske privrede

  • 32

Svi penzioneri u Srbiji dobiće za 15 dana jednokratnu pomoć od 5.000 dinara, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je tokom obraćanja građanima u Blacu zahvalio penzionerima sto su imali veru u državu i znali da samo teškim merama srpska ekonomija može da se dođe do spasavanja srpske privrede.

- Danas srpska privreda nije u krizi, već raste i rašće još većom brzinom u budućnosti. Hvala pnezionerima i ja očekujem da, pored povećanja penzija, za 15 dana svaki penzioner u Srbiji dobije 5.000 dinara jednokratnu podršku i gledaćemo da to dolazi sve češće - poručio je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanjica

    Penzionerima je svaka novcana pomoc dobrofosla.

  • Ksenija

    Ova vest će ih sigurno obradovati.Svaka novčana pomoć je dobrodošla. Penzionerima je pored ove jednokratne pomoći značajno i to da država uvek misli na njih, kao što su i penzioneri mislili na državu kada su uvedene Teške reforme prvi su ih podržali, zato danas je finansijska situacija stabilna.

  • Jovana

    Njima je pomoc najpotrebnija.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima