• 13

Nisam znao da postoji otrov na etničkoj osnovi: Vučić sa Bocan Harčenkom o atmosferi na KiM

Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razmotrili i situaciju u regionu

  • 13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom izrazio zabrinutost zbog atmosfere na Kosovu i Metohiji, posle tamošnjih izbora, i izazivanja tenzija od strane Prištine.

Predsednik Vučić je rekao da nije znao da postoji otrov koji selektivno deluje na etničkoj osnovi, ali da će insistirati na sveobuhvatnoj istrazi i kažnjavanju lažova i prevaranata, koji su organizovali ovu sramnu medijsku akciju, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali i o završnim pripremama za posetu premijera Dmitrija Medvedeva u subotu, 19. oktobra.

Aleksandar Vučić, Aleksandar Bocan Harčenko

Sastanak predsednika Srbije i ambasadora Rusije u Beogradu - Foto: Tanjug/PREDSEDNISTVO SRBIJE

Oni su rekli da je program posete intenzivan i sadržajan, kao i to da će na najbolji način odraziti odlične političke odnose i široki spektar saradnje Srbije i Rusije.

Kako su istakli dvojica sagovornika, poseban značaj imaće zajedničko obeležavanje 75-godišnjice oslobođenja Beograda, koje potvrđuje slobodarsku tradiciju i bratstvo dvaju naroda.

Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razmotrili i situaciju u regionu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Rasko

    Sve ce oni i svasta izmisliti.Ali predsednik Vucic nece dozvoliti nista kao sto nece dozvoliti da nestane nas narod sa svojih ognjista na Kosovu i Metohiji.

  • Nikola

    Kao i uvek nelogicni napad bez osnova .

  • Igor

    Sta sve pokvarenom mozgu moze da padne na pamet, pocinjem da se brinem za Albance.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima