Navodno otrovani članovi CIK-a otpušteni iz bolnice

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, uzorci koverata sa izbornim glasovima iz centralne Srbije dostavljeni su na analizu jednoj evropskoj laboratoriji

  • 4
Kosovo izbori glasanje

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Dvanaest albanskih članova Centralne izborne komisije, koji su bili hospitalizovani u prištinskoj Klinici za zarazne bolesti nakon što su se žalili na alergijske reakcije dok su brojali izborne glasove iz centralne Srbije, pušteni su iz bolnice, saopštili su predstavnici Kliničkog centra.

Vršilac dužnosti direktora Klinike za zarazne bolesti Linda Ajazaj-Beriša rekla je da je njihovo zdravstveno stanje dobro, te da je kod njih isključena mogućnost zaraznih bolesti, preneo je prištinski portal Zeri.

Međutim, kosovsko tužilaštvo je u međuvremenu saopštilo da će nastaviti istragu o navodnim alergijskim reakcijama ovih osoba.

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, uzorci koverata sa izbornim glasovima iz centralne Srbije dostavljeni su na analizu jednoj evropskoj laboratoriji, ali nije navedeno u kojoj zemlji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    21. oktobar 2019 | 17:03

    Neka predju na srpski nacin ishrane,mnogo je bolji od samog loja krave ili ovce bre.oci ce da him bobele.

  • Čeda

    21. oktobar 2019 | 16:33

    Od jake 'rane se formiraju otrovni gasovi koji izazivaju pečenje očiju i disajnih puteva, posebno ako se ispuštaju grupno i u malom prostoru.Ovi šiptarski brojači to nisu znali, a dali im tak'u 'ranu bez upozorenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA