• 10

Još jedan biviši pripadnik tzv. OVK pred sudom u Hagu

On nije naveo u kojem svojstvu će biti saslušan, ali je napisao da će se pozivu Specijalnog tužilaštva odazvati bez advokata

  • 10

Bivši pripadnik terorističke OVK Eljmi Bitići iz Prizrena dobio je poziv iz specijalnog tužilaštva u Hagu za saslušanje 31. oktobra, objavio je Bitići na "Fejsbuk" stranici.

Bitići je deveti pripadnik bivše OVK koji je tokom ove sedmice dobio poziv za saslušanje u vezi sa ratnim zločinima koje su počinili pripadnici OVK nad Srbima i nealbancima od početka 1998. do kraja 2000. godine na Kosovu i Metohiji.

On nije naveo u kojem svojstvu će biti saslušan, ali je napisao da će se pozivu Specijalnog tužilaštva odazvati bez advokata.

Pozive iz Specijalnog tužilaštva dobili su i bivši komandant terorističke OVK Azem Sulja, jedan od vođa OVK Naim Miftari, gradonačelnik kosovske opštine Orahovac Smajilj LJatifi, bivši rektor kosovskog Univerziteta u Prištini Ibrahim Gaši, kandidat za poslanika "Samoopredjeljenja" Gani Krasnići.

Udruženje veterana terorističke OVK saopštilo je da su pozive za salušanje u Specijalnom tužilaštvu dobili pripadnici ove terorističke organizacije Jetulah Krasnići iz Prizrena, Fazljija Behrami iz Srbice i Šaban Sulja.

(Telegraf.rs/Srna)

Komentari

  • RCINUS

    Na kraju će pustiti engleske trećerazredne špijune šiptare krvavih ruku uz posluženja i prijatna ćaskanja...

  • Lord

    Na zalost, najobicnija farsa, tesko da ce bilo ko biti osudjen...

  • Batica

    nije tzv ovk nego siptarski terorista

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima