• 53

U Beogradu održan protest "1 od 5 miliona"

Među okupljenima su bili i predstavnici Saveza za Srbiju, Borko Stefanović, Marko Bastać, Vuk jeremić i Nebojša Zelenović

  • 53

U Beogradu je danas održan još jedan protest "1 od 5 miliona" koji je završen kod RTS-a lepljenjem plakata sa porukom podrške uzbunjivačima i paljenjem baklji.

Posle okupljanja na platou ispred Filozofskog fakulteta, učesnici protesta krenuli su u štenju Vasinom, Kralja Milana, Resavskom, Bulevarom kralja Aleksandra i Takovskom do zgrade RTS.

Među okupljenima su bili i predstavnici Saveza za Srbiju, Borko Stefanović, Marko Bastać, Vuk jeremić i Nebojša Zelenović. Oni su pozvali uzbunjivače da ukazuju na kriminal i korupciju, a građane u bojkot institucija.

U šetnji su protestanti zastali kod zgrade Predsedništva u Kralja Milana i kod zgrade Privredne komore Srbije u Resavskoj ulici, a posle završetka protesta pozvali su učesnike da prođu kroz Pionirski park u znak podrške ratnim veteranima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Dakki

    Opozicija je sve slabija... Umesto sto setaju bolje je da sednu i da smisle politicki plan. Drze se bojkota kao pijan plota. Luzeri, znaju da nemaju podrsku...

  • Darko

    Jasno je da se okuplja saka nato-vaca.

  • Ljubiša

    E,glupih li ljudi...za šta šetaju,ako već bojkotuju izbore...ili???Pa,na silu,ovog puta,neće moći na vlast,kao 5.oktobra...5.oktobra je bilo 46% za neobaveštenog,a 38% za Slobu,a sad je 56% za Vučića,a 5-6% za SzS...i oni bi hteli na silu da vladaju?E,pa neće da može.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima