• 10

Haradinaj ponovo provocira: "Ukidanje taksi bila bi kapitalna politička greška"

- Što se tiče reciprociteta, sviđa mi se ideja, ali neka porez ostane - rekao je on

  • 10

Bivši premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, poručio je danas svom mogućem nasledniku, Aljbinu Kurtiju, da mu se sviđa ideja reciprociteta sa Beogradom, ali i da bi ukidanje takse na proizvode iz centralne Srbije bez priznanja tzv. kosovske nezavisnosti zauzvrat bila kapitalna politička greška.

Haradinaj je to rekao novinarima nakon sednice vlade u tehničkom mandatu i dodao da nisu samo porezi politika, već su to i stavovi kojima je Priština, kako je rekao, "Kosovo održala nezavisnim, što je omogućilo donošenje odluke o reformisanju kosovske vojske, o Trepči. . . "

- Što se tiče reciprociteta, sviđa mi se ideja, ali neka porez ostane. Ako Pokret Samoopredeljenje pravi reciprocitet, ne razumem zašto ne bi trebalo da nastavimo sa oporezivanjem i iznenađen sam stavom svakoga ko vrati srpsku robu bez dobijanja priznanja, jer to bi bila kapitalna politička greška - rekao je Haradinaj, prenela je Gazeta Expres.

Haradinaj je govorio i o Specijalnom sudu za zločine tzv. OVK i dodao da odluku o formiranju tog suda u kosovskom parlamentu treba preispitati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • dago 1

    Prije 6 mjeseci rekose da moraju ukinuti taksu u roku od 24 sata. A narod povjeruje uvijek. Obecanje ludom radovanje "

  • Cika Velja

    Pa i da ukines takse priznanje dobiti neces,sto znaci,balegaj i dalje!!!

  • Denis

    Evo ga opet ovaj.Zasto nije u Hagu,ili samo Srbi tamo ostaju a Sipci na slobodu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima