• 13

Šešelj došao u Kruševac da podrži Jutku na suđenju

Jutka, navodno, pregovara i o priključenju radikalima

  • 13

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić nastavljeno je danas u Osnovnom sudu u Kruševcu, a Vojislav Šešelj, lider radikala, stigao je pred sud da bi pružio podršku Jutki.

Aktiviskinje mreže Žene protiv nasilja takođe su prisutne, ali u znak podrške Mariji Lukić, bivšoj Jutkinoj saradnici i oštećenoj u slučaju koje protiv Jutke vodi kruševačko tužilaštvo.

Ispred zgrade sudnice ponovo su se okupile dve grupe - jedna koja podržava žrtvu Mariju Lukić, a duga koja je došla da da podršku Jutki.

"Pravda za Mariju Lukić", "Solidarnost sa žrtvama nasilja", "Nasilje nema opravdanje", transparetni su koje nose žene ispred sudnice u Kruševuc, koje su uz Mariju Lukić.

S druge strane, pristalice bivšeg predsednika opštine Jeličića nose majice sa natpisom "Pravda za Jutku".

Kako nezvanično saznaju "Novosti", dolazak Šešeljevih pristalica nije zvanično prijavljen nadležnima, a Jutka je čak priveo kraju pregovore o priključenju radikalima.

Video: Dobrivoje Lukić prvi put progovorio o paklu koji je prošao sa suprugom Marijom u Brusu

(Telegraf.rs/Blic/Novosti)

Komentari

  • Toma

    Pustite da sud da svoju odluku!? Ovo je politicka-mafijaska ujdurma koja se vidi iz,, aviona,,!? Jutka je pre ulaska u politiku bio,, bogat,, domacin,,!? Zapamtite, od devastirane opstine Brus, licno je on stvorio tu opstinu najbolju u proizvodnji malina u Srbiji i jos u mnogo cemu, putevi, objekti,....!! Sudije sudite u ime Zakona a ne naroda!!? I sam pok Patrijarh Pavle je govorio budite ljudi iako ste Srbi!?

  • Jevrem

    🙂Jao bako zasto su ti tako velike oci, Jule kad gleda Moravu vidi Dunav i Savu😄

  • Ljubiša

    Pa,1% je 1%.Sve pošteni,Jutka,Marija,Šešelj...i svi gledaju da se ''ogrebu'' za nešto.Jutka kod Marije,Marija kod Jutke,Šešelj kod birača...a šta bi mi,da nije njih,sa kim bi se šegačili?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima