• 7

Dačić se sastao sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Dačić i Bocan Harčenko razgovarali su i o aktivnostima i planovima za dalji razvoj bilateralne saradnje u narednom periodu

  • 7

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka i u razgovoru ocenio da je nedavna poseta predsednika ruske vlade Dmitrija Medvedeva, velikog prijatelja Srbije i srpskog naroda, bila izuzetno uspešna i da je dala dodatni zamajac razvoju bilateralnih odnosa, koji su inače na veoma visokom nivou.

Sagovornici su izrazili veliko zadovoljstvo i rezultatima posete predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić Moskvi, tokom koje je potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Evroazijske ekonomske unije i njenim državama članicama, koji je veoma važan za unapređenje međusobne ekonomske saradnje.

Dačić i Bocan Harčenko razgovarali su i o aktivnostima i planovima za dalji razvoj bilateralne saradnje u narednom periodu, sa posebnim akcentom na planirane posete zvaničnika dve zemlje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • K

    Rabota im da sede

  • Aca

    Pa posle nek neko kaze da je sa ovim izdajnicima Natovcima nikad Dacic srbenda kao i Vucic voli Srbiju i uvek se bori za nju!!!

  • Züri

    Ovi se svakodnevno sastaju,bolje neka rade u idtom birou da ne bude praznog hoda i gubljenje vremena.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima