≫ 

Vučić se sastao sa članovima delegacije Evropskog parlamenta: Tema samo jedna

U delegaciji su šefica Delegacije zadužena za odnose sa Srbijom Tanja Fajon, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, kao i bivši evroparlamentarci Eduard Kukan i Knut Flekenštajn

  • 0
Vučić i evroparlamentarci Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s članovima delegacije Evropskog parlamenta, sa kojima je razgovarao o svim važnim pitanjima i primedbama dela vanparlamenatarne opozicije na izborne uslove i procedure u Srbiji.

To je saopšteno iz Službe za odnose sa medijima predsednika Republike.

U delegaciji su šefica Delegacije zadužena za odnose sa Srbijom Tanja Fajon, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, kao i bivši evroparlamentarci Eduard Kukan i Knut Flekenštajn.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom Evropskog parlamenta.Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Sastanku je prisustvovao i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

U Beogradu se danas održava druga runda međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, uz posredovanje Evropskog parlamenta, u kojem učestvuju parlamentarne i vanparlamentarne stranke i predstavnici nevladinih organizacija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA