≫ 

"Nijedan novinar nema veze sa mojim zdravstvenim stanjem": Vučić otkrio zbog čega je završio na VMA

Ja sam i danas pod terapijom, ali to je moja stvar i niko drugi nema veze sa tim - poručio je predsednik Srbije

  • 96

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, govoreći o svom zdravstvenom stanju kao i o razlozima zbog kojih je završio u bolnici, rekao je da niko od novinara nema veze sa njegovim tegobama, kako su pojedini mediji preneli.

- Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem, ja sam hronično bolestan, plus aktuni problemi. To je moja stvar i niko nema veze s tim - rekao je Vučić na pres konferenciji.

Predsednik je ponovio stav da, inače, ne beži od novinarskih pitanja i da nikada nije bežao, već da je, naprotiv, uvek bio spreman i biće spreman da odgovori na sva, jer mu pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici i da pokaže građanima šta je istina.

- Za razliku od svih drugih političara u zemlji, nikada nisam bežao od pitanja. Ta pitanja mi pružaju uvek veliku priliku da na najboljli mogući način raskrinkam neistine pojedinih medija i laži političkih protivnika - rekao je Vučić povodom reči predsednika NUNS-a Željko Bodrožić da bi bilo dobro da dođe da odgovara na pitanja Vremena, Nina, Danasa.

predsedik Srbije Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik je istakao da za njega ne postoji bolja prilika, nego da u trenutku kada neko izađe sa neistinama koje svaki dan ponavljaju, dobije prostor da direktno pokaže koliko nemaku ozbiljnu argumentaciju.

- Nikada nisam bežao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvek pobeđivao. Bilo bi preterano da kažem da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajući na sastavne delove njihove laži, pokazivao sam da sam spreman i da ću uvek biti spreman. I pobediću ih uvek - rekao je Vučić.

O pretnjama

Predsednik Srbije komentarisao je pretnje ubistvom koje mu je uputio Lokalni front iz Kraljeva, ali i zlurade komentare dela opozicije na račun njegovog zdravstvenog stanja, rečima da se ne plaši i da to "razume", jer nikako drugačije ne mogu da ga pobede.

- Što se tiče ovih pretnji sa pet metaka u leđa - junaci! Poznati su junaci uvek pucali u leđa. Naročito nekom nenaoružanom i posebno nekom u leđa, to je jedno junačko delo - kazao je Vučić novinarima.

Što se tiče neprimerenih komentara dela opozicije, on kaže da ih razume, jer drugačije ne mogu da ga pobede.

- A kako će da me pobede? Tako što ustanu u 11, već u 13 idu na sastanak za kombinacije, kako ih oni nazivaju, i to im je kraj dana. Čime? Morate da pobedite nekog radom, angažmanom, marljivošću. Ne ide drugačije - poručio je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    19. novembar 2019 | 12:37

    On ubedjen da napredujemo a radimo za 200€ ko tebi uopste vise i veruje?

  • Pakistanac

    19. novembar 2019 | 13:19

    Kad si imao neki duel sa politickim protivnikom?Sam pitas,sam odgovaras!

  • Sandra

    19. novembar 2019 | 13:00

    Glupo je i pomisliti da je neki novinar krivac za ovo, kad Vucic nikad nije bezao od pitanja novinara, od medija uopste. Nego, pojedini mediji pisu prazne price, da popune prostor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA