• 27

Seli Šešelj, Vacić i Milica Zavetnica da proćaskaju na Pinku: Pale teške reči, nudili vodu i rakiju

Ovo troje sagovornika prvi put se našlo na jednom mestu, pa su pljuštale teške reči

  • 27

Gostujući u emisiji "Pravac" emitovanoj 22. novembra, koju vodi Duško Vukajlović, lider SRS-a Vojislav Šešelj, visoka funkcionerka Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski i predsednik Srpske desnice Miša Vacić napravili su pravi haos, a sve u želji da dokažu da su isključivo oni istinski zastupnici srpskih nacionalnih interesa.

U ovoj emisiji pljuštale su teške reči.

Šešelj je podsetio da se Vacić tri puta učlanjivao u SRS, a da mu sada na podmukao način i uz pomoć vladajuće strukture otima ljude na lokalu, da mu je odavno mesto u zatvoru, prekidao Vacića dok govori, naglašavajući da je stariji i obrazovaniji od njega, što mu i daje za pravo da mu upada u reč kad poželi, ali mu je i poručio da „opere noge“.

Vacić je za njega tvrdio da je neinformisan i da mu je „Laufer zakazao“. Miša je pitao Milicu odakle joj novac za letovanje, s obzirom na to da je „ove godine bila na tri različita mora“ dok je on bio „samo četiri dana na Zlatiboru“.

emisija Pravac, Pink

Printskrin: Youtube/Pink 3 Info

- Išla je u Italiju, na Bled - nabrajao je Vacić pokazujući i Miličine fotografije s letovanja.

- ’Oćete malo vode da popijete, gospodine Vaciću? Nemojte se kompromitovati još više, zadržite minimum dostojanstva - nutkala je Milica vodom Vacića, dok je Šešelj dobacivao:

- Možda bi radije rakiju.

A ni dan nakon emisije strasti se nisu stišale...

Šešelj je neinformisan

Vacić je juče za „Alo!“ izjavio da mu je to gostovanje bilo značajno jer se još jednom uverio da Srpska desnica nema konkurenciju...

- Iznenadio sam se koliko Šešelj nema informacija, potpuno je neinformisan. Tvrdio je da su mi naprednjaci skupili potpise, a niko mi nije skupio potpise jer mi još nismo registrovali stranku. Ovu Milicu ne bih ni komentarisao posebno, pokazala je u emisiji ko je i šta je i na šta je sve spremna. Milica je svesno lagala, a Šešelj je to radio jer nije imao prave informacije. Potvrdio sam u svakom slučaju da su i jedno i drugo potpuno bezopasni, da nisu konkurencija Srpskoj desnici, već naprotiv. Uveren sam da će jednog dana i Milica i Šešelj svoje stranke utopiti u Desnicu - nada se Vacić.

emisija Pravac, Pink

Printskrin: Youtube/Pink 3 Info

Milica, s druge strane, sumirajući impresije kaže da je Vacić u emisiji potvrdio svoj rijaliti karakter...

- Emisija koja je vanredno produžena najveća je potvrda da javnost u Srbiji ima potrebu za osveženjem na političkoj sceni. Uspeli smo da naglasimo razlike, ali i iznesemo određena slaganja oko ključnih nacionalnih pitanja. Zavetnici uvek insistiraju na jedinstvu, nasuprot podelama koje je sinoć Vacić agresivno potencirao. Nažalost, on je ponovo potvrdio svoj rijaliti karakter i prizemnim uvredama na ličnoj osnovi sebe isključio iz političke ponude. U nemoći da predstavi program, pokušao je da emisiji oduzme ozbiljnost i pošalje poruku da je srpska nacionalna opcija retrogradna i primitivna. Kada nemate znanje, preostaju vam uvrede. Njegovim nastupima mogu se samo radovati neprijatelji Srbije, ali srećom snaga argumenata je odnela pobedu - navela je funkcionerka Zavetnika.

Šešelj na emisiju nije želeo da se osvrće ostavljajući gledaocima da sami donesu svoju sud.

Pogledajte emisiju:

Video: Sukob Šešelja i Boška Obradovića, vozač lidera radikala nasrnuo na mladića drvenom palicom

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Komentari

  • Nesa

    Svi su ovde normalniji i pametniji od one opezicije.Niko od njih u studiju ne mrzi Srbiju.

  • Nikola

    Radikali i Zavetnici da se ujedine a Vacića zaposliti u komunalnu policiju, to mu je nivo. Vučić da ostane gde je. Šešelju dati MUP. Milici veću ulogu u spoljašnjoj politici. SPS-u dati da se bavi socijalnom politikom.

  • Žika Živac

    Vodja napravio ambijent da ne možeš da ga skineš još 20 godina.Kao Sloba nekad!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima