NOPO isključila prebeglog člana u Novom Sadu

- Zbog jučerašnjeg pristupanja Živka Ćuričića odborničkoj grupi bivših članova Dveri izvinjavamo se svim građanima Novog Sada koji su glasali za nas - navodi se u saopštenju NOPO

  • 0

Stranka Nijedan od ponuđenih odgovora iz partije isključila odbornika u novosadskoj skupštini koji je pristupio odborničkoj grupi bivših članova "Dveri".

- Zbog jučerašnjeg pristupanja Živka Ćuričića odborničkoj grupi bivših članova Dveri izvinjavamo se svim građanima Novog Sada koji su glasali za nas. Znamo da niko nije očekivao ovakav obrt - navodi se u saopštenju NOPO.

Dodaje se da će na sledećoj skupštini stranke biti predložene promene statuta i ostalih internih akata koji regulišu proceduru, prava i dužnost članova, odnose u stranci i izbor kandidata za poslanike i odbornike.

Podsetimo, jedini odbornik stranke NOPO u Skupštini Novog Sada Živko Ćurčić saopštio je juče da se pridružio odborničkoj grupi "Novi Sad odmah",

koju čini pet odbornika koji su mandate osvojili ispred pokreta Dveri, a koje je u međuvremenu centrala stranke isključila iz tog pokreta.

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA