≫ 

Naslovna strana NIN-a izazvala lavinu komentara na internetu, oglasilo se uredništvo

Naslovnu stranu, objavljenu na Tviter profilu nedeljnika, komentarisali su čitaoci uz poruku da bi ovaj broj i njegovu naslovnu stranu trebalo da povuku

  • 66
Vucic, naslovna NIN Foto: Tanjug/Sava Radovanovic/Promo/NiN

Naslovna strana novog broja nedeljnika NIN, na kojoj se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom posete sajmu naoružanja, izazvala je buru na društvenim mrežama i lavinu komentara, jer je, kako tvrde čitaoci, ka njemu tendenciozno okrenuta puška kao da je "na nišanu".

Naslovnu stranu, koju su objavili na svom profilu na Tviteru, komentarisali su čitaoci uz poruku da bi ovaj broj i njegovu naslovnu stranu trebalo da povuku.

- Povucite broj, spasite se bruke! Ovo ne priliči ni onim mračnjacima iz Velike Srbije, kamoli jednom građanskom listu. Nemaštovito i jezivo - jedan je od komentara na sutrašnju naslovnicu.

tvit Printscreen: Twitter/Sergej Dojcinovic

- Skandalozna naslovna strana, kolege. Skandalozna. Što rekli popovi, praštajte, ali, nedopustivo - napisao je Slobodan Georgijev, novinar BIRN-a na svom profilu na Tviteru.

tvit Printscreen: Twitter/POKRETODBORA

Glavni i odgovorni urednika nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je da su samo najmračnijim umovima mogle pasti na pamet gadosti koje se pripisuju redakciji NIN zbog naslovne strane novog broja, koji će se u četvrtak pojaviti na kioscima.

- Nikome u NIN nije ni na kraj pameti palo ono za šta nas sada optužuju, dovodeći fotografiju sa naslovne strane u kontekst sa ozbiljnim pretnjama predsedniku Srbije - naveo je Ćulibrk.

On je rekao da niko nije ni jednom rečju negodovao kada su neki domaći mediji fotografiju Tanjuga prvi put objavili još 27. juna 2017, kada je predsednik Srbije, tada premijer Aleksandar Vučić sa tadašnjim predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom svečano otvorio Osmi međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2017" u Beogradu.

Tim povodom oglasio se i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mia

    27. novembar 2019 | 22:30

    Ovo je stvarno sramota!

  • Jaca

    27. novembar 2019 | 20:35

    Kakvo nevešto i providno objašnjenje Milana Ćulibrka da nisu videli šta objavljuju.. Očigledno su namerno poslali groznu i opasnu poruku mržnje prema predsedniku Vučiću. Sramno!

  • Mia

    27. novembar 2019 | 22:16

    Brane se lazima ,umesto da povuku spornu naslovnicu i upute izvinjenje najpre predsedniku,a zatim i svima nama,koji smatramo da je ovo nekorektno i skandalozno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA