Priština izdala nalog za hapšenje Zvonka Veselinovića, zahtevaju raspisivanje međunarodne poternice

Osnovni sud je nalog za hapšenje izdao na zahtev kosovskog Specijalnog tužilaštva

  • 16
Zvonko Veselinović Foto: MUP

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje Zvonka Veselenovića i zahteva raspisivanje međunarodne poternice za njim, zbog sumnje da je učestvovao ili organizovao kriminalnu grupu, prenosi Koha.net

Osnovni sud je nalog za hapšenje izdao na zahtev kosovskog Specijalnog tužilaštva, a zbog osnovane sumnje da je Veselinović učestvovao ili organizovao kriminalnu grupu.

Koha navodi da je Zvonko Veselinović osumnjičen za niz krivičnih dela i da će kao vođa organizovane kriminalne grupe u severnoj Mitrovici biti tražen putem međunarodne poternice.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    1. decembar 2019 | 22:45

    Albanska OVK nije drzava pa da mimo Srpskih pravosudnih organa raspisuje medjunarodne poternice,albanska OVK nije nikakva policija vec preobuceni u policijske uniforme albanski OVK teroristi gde ih je USA ,NATO,EU opremila sa policijskim uniformama ali njihovo postojanje i aktivnost je potpuno nelegalno i protivno postojecem Ustavu Srbije i UN R-1244 u kojoj stoji jasno da je Kosovo i Metohija deo teritorije Srbije . Pravno juzna Srbija Kosovo i Metohija je Nato EU okupirana teritorija i tako je tretirati a sve aktivnosti na okupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji proglasiti nevazecim i nelegalnim.Tako bi uradila svaka normalna pravna drzava ako je drzava a banana drzava pregovara sa teroristima i okupatorima.

  • mihailovic

    1. decembar 2019 | 22:35

    Albanska OVK nije drzava pa da mimo Srpskih pravosudnih organa raspisuje medjunarodne poternice,albanska OVK nije nikakva policija vec su je USA ,NATO,EU opremili ih sa policijskim uniformama ali njihovo postojanje i aktivnost je potpuno nelegalna i protivna postojecem Ustavu Srbije i UN R-1244 u kojoj stoji jasno da je Kosovo i Metohija deo teritorije Srbije .

  • Andrrj

    2. decembar 2019 | 02:18

    A zbog čega hoćete šiptari, da ga hapsite? Zbog otpora koji vam je pružio na mostu u Kosovskoj Mitrovici i organizacije naroda da se spasu od vašeg pogroma i etničkog čišćenja?! Zbog toga, a?! E neće moći!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA