• 1

Više rada i jedinstva daje veće rezultate: Vučić se sastao sa patrijarhom Irinejom

U srdačnom i otvorenom razgovoru, predsednik Vučić je informisao patrijarha o aktuelnoj političkoj situaciji i sve ozbiljnijem privrednom napretku Srbije

  • 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i patrijarh srpski Irinej saglasili su se danas da su više rada i više jedinstva ono što će uvek davati značajno veće rezultate na svim poljima i Srbiju činiti boljom i organizovanijom državom za sve njene građane.

Predsednik Vučić i patrijarh srpski gospodin Irinej razgovarali su o temama koje su od značaja za državu Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu.

U srdačnom i otvorenom razgovoru, predsednik Vučić je informisao patrijarha o aktuelnoj političkoj situaciji i sve ozbiljnijem privrednom napretku Srbije, koji je rezultat sprovedenih fiskalnih reformi, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Dvojica sagovornika saglasni su sde da su više rada i više jedinstva ono što će uvek davati značajno veće rezultate na svim poljima, te Srbiju činiti boljom i organizovanijom državom za sve njene građane.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Njegovom svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Irinejem.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Patrijarh Irinej zahvalio je predsedniku na njegovoj ličnoj i nesebičnoj posvećenosti i pomoći koju je država obezbedila za završetak radova na Hramu Svetoga Save na Vračaru.

Patrijarh je informisao predsednika Vučića o tekućoj fazi završnih radova na Hramu i želji da do kraja naredne godine Hram bude završen i osvećen.

Aleksandar Vučić, patrijarh Irinej

Patrijarh Irinej i Aleksandar Vučić na sastanku - Foto: Tanjug/Predsednistvo Srbije

Predsednik Vučić je rekao da će država nastaviti da pomaže završetak radova i da će završen Hram biti jedan od najprepoznatljivijih simbola Srbije.

Sastanku su prisustvovali episkop bački Irinej, remezijanski Stefan, starešina Hrama Svetog Save, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković, šef kabineta predsednika Republike Ivica Kojić i lični sekretar patrijarha Dejan Nakić, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Драган

    Будите озбиљни !Косово и Метохија је СРБИЈАА !

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima