• 5

Aleksandar Papić odgovorio lideru Dveri: Svoje tvrdnje dokazaćeš na sudu!

On se u pisanoj izjavi obratio medijima

  • 5

- Prinuđen sam da se obratim javnosti, jer smo moja porodica i ja već mesecima na meti raznih kampanja i potpuno neosnovanih optužbi da smo se obogatili zbog prijateljskih veza sa ljudima iz Srpske napredne stranke. U sklopu pokušaja političke diskreditacije Nebojše Stefanovića, o mojoj porodici su plasirane apsolutne izmišljotine koje nemaju nikakve veze sa istinom - navodi se u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima Aleksandra Papića.

Papića je danas lider Dveri Boško Obradović optužio na konferenciji u Narodnoj skupštini da je "kontroverzni biznismen" i upitao ga odakle mu novac.

- Najpre, moja porodica je svoj imetak stekla znatno pre nego što je SNS uopšte nastao i to isključivo zahvaljujući vrednom radu i mnogobrojnim odricanjima. Članovi moje porodice i ja smo 2012. godine pre nego što je SNS došla na vlast u vlasništvu imali ukupno 14 nekretnina u zemlji i inostranstvu i pozamašnu svotu novca u bankama na štednji. Sve transakcije do jedne su išle preko banke, što se lako može proveriti - naveo je Papić.

Papić je dodao kako smatra da Boško Obradović i pojedini članovi opozicije "ne znaju za normalno poslovanje“.

- Takođe, očekivano te iste ni danas ne smemo pitati kako su stekli prvi milion. Upravo zbog tih i takvih hodajućih udžbenika pljačke naroda, u vreme njihove vlasti sam i napustio zemlju, i živeo u Rusiji. Vratio sam se, kada sam kao svaki patriota i rodoljub, po prvi put video neke ljude koji rade za dobro Srbije. Osetio sam se sigurnim da u takvoj zemlji želim da rastu moje tri predivne ćerke i zbog aktuelnih hajki nemam nameru da od toga odustanem. A oni koji iznose apsolutne laži o meni, moraće sve svoje tvrdnje da dokažu na sudu - naveo je Papić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Predrag

    Koliko sam pratio konferencije za štampu Boška Obradovića on je prozivao Gorana Papića. Šta hoće ovaj Aleksandar?

  • Čiča

    I ovaj nosio gajbice?

  • Dorćol

    Prenosite reči ovog prevaranta Papića?! Eee i vi ste mi neki ozbiljno portal.... Ceo grad zna šta ovaj Papić radi..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima