• 39

Protest "1 od 5 miliona" održan u Beogradu

Organizatori večerašnji protest nisu prijavili policiji zbog čega je saobraćaj na trasi kojom se kolona šetala bio blokiran

  • 39

U Beogradu je večeras održan protest "1 od 5 miliona" šetnjom od Filozofskog fakulteta do zgrade Vrhovnog kasacionog suda, a ovoga puta su se obratili jedan od organizatora protesta Miodrag Simović i predsednik Udruženja za zastitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović.

Kolona se kretala od Filozofskog fakulteta preko Trga republike i Terazija, iz Ulice kralja Milana su kod "Londona" skrenuli u ulicu kneza Miloša, a zatim u Nemanjinu do zgrade Vrhovnog kasacionog suda gde su ironično kao specijalnog gosta najavili republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac, tvrdeći da je njen rad obeležilo ćutanje o brojnim aferama.

Demonstranti su potom pokucali na vrata Vrhovnog kasacionog suda čime su želeli da, kako su rekli, probude tužilaštvo da počne da radi svoj posao, a potom su ih organizatori pozvali da svojim potpisom podrže peticiju za oslobađanje Aleksandra Obradovića. Organizatori večerašnji protest nisu prijavili policiji zbog čega je saobraćaj na trasi kojom se kolona šetala bio blokiran, što je naročito bilo primetno u Ulici kneza Miloša i Nemanjinoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    Bolje da im se pokret zove " 1 od 5.000" to im više pristaje.

  • ANTE BAN

    Ne shvaćam- ZAŠTO PROTESTI; kada Srbiju vodi lider Balkana i jedan od lidera Evrope i svijeta- Aleksandar Veliki Vučić?

  • Milenko

    Opozicija zeli nasiljem da osvoji vlast

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima