≫ 

Dačić se sastao sa potpredsednikom Vlade Rusije: Ovo su bile teme razgovora

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo rastom ekonomske saradnje i realizovanim obimom trgovinske razmene u protekloj godini

  • 0
Ivica Dačić i Jurij Borisov Foto: MSP

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Moskvi s potpredsednikom Vlade Ruske Federacije Jurijem Borisovim.

Današnji sastanak kopredsednika Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Republike Srbije i Ruske Federacije održan je u cilju pripreme za naredno zasedanje Međuvladinog komiteta koje će biti održano početkom marta 2020. godine u Kazanju.

Ivica Dačić i Jurij Borisov Na sastanku je razgovarano o širokom spektru tema koje su obuhvaćene radom Međuvladinog komiteta za trgovinsku, ekonomsku i naučnu i tehničku saradnju- Foto: mfa.gov.rs

Na sastanku je razgovarano o širokom spektru tema koje su obuhvaćene radom Međuvladinog komiteta za trgovinsku, ekonomsku i naučnu i tehničku saradnju, poput saradnje dve države u oblasti energetike, posebno snabdevanje gasom, saradnji u oblasti poljoprivrede, industrijske proizvodnje, izgradnje železničke infrastrukture, naučno-tehnološkoj sferi i inovacijama i dr.

Razgovarano je i o drugim pitanjima iz domena bilateralnih odnosa. Izraženo je zadovoljstvo rastom ekonomske saradnje i realizovanim obimom trgovinske razmene u protekloj godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA