Vučić: Da samo kažem Stefanoviću da ode, on bi to uradio istog časa

Vučić je istovremeno odbacio sve spekulacije o navodnom sukobu njega i Nebojše Stefanovića

  • 31

Ove godine bilo je 12 puta manje mafijaških ubistava nego tokom "demokratskih" režima 2002. ili 2003. godine, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i istakao da je to samo jedan od dobrih rezulatat rada MUP i ministra Nebojše Stefanovića, zbog kojih je, kaže, Stefanović meta napada.

Vučić je istovremeno odbacio sve spekulacije o navodnom sukobu njega i Nebojše Stefanovića.

- Prvo su pričali kako je sve kriminal, pa onda da baš i nije kriminal, pa su rekli da je to sukob moj i njegov. Postavljao sam pitanje-da li je to kriminal ili je to moj i njegov sukob.... - primetio je Vučić i dodao:

- Ne samo da ne postoji nikakav sukob, nego da samo kažem Stafenoviću da ode i da se skloni, on bi to uradio istog časa - naglasio je Vučić i ponovio da je ministar policije na meti zato što je uspeo da uradi nešto što pre njega nije niko.

Ističe da je ove godine bilo 12 puta manje mafijaških ubistava nego tokom "demokratskih" režima 2002. ili 2003. godine.

Vučić je naveo da je Stefanović uspeo da obezbedi da bude najviše do sada zaplenjene droge, kao i da policija ima veće plate nego ikad.

Predsednik kaže da napadaju Stefanovića i zato što se bori i ne plaši se da kaže sve onima koji su uništavali i pljačkali zemlju.

- Šta je bilo sa Jovanjicom? Nadam se ćemo u narednim danima i nedeljama imati istinu o tome, na tužilaštvu je da da potpunu istinu i da se vidi o kakvim lažovima je reč.

Vučić ističe da su napadali jednog policajca samo samo zato što je uhvatio narko-zlikovca sa drogom oko vrata, "jer baš njega nije smeo da uhvati" i da je to pravi razlog žestokih napada protiv Stefanovića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    20. decembar 2019 | 18:21

    Ministar Stefanovic je davno izjavio kako je ponudio ostavku predsedniku, a on je nije prihvatio. Odlicno je postupio, jer ministar svoj posao obavlja savesno i sa puno uspeha.

  • Mirjana

    20. decembar 2019 | 21:44

    Ministar Stefanovic je jedan od ministara ciji su rezultati rada evidentni i koji ulaze maksimum u svom radu.

  • Goran

    20. decembar 2019 | 17:04

    Ministar Stefanovica se odlicno snasao i dobro obavlja tu funkciju i ne vidim nijedan razlog da se on smenjuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA